Helyi sport

2008.06.16. 22:00

Selyben Zsolt győzött

Selyben Zsolt, a Hódmezővásárhelyi Fogathajtó és Díjlovagló Egyesület lovasa nyerte a vecsési CÁIO nemzetközi kettesfogathajtó-versenyt, amely egyben az országos bajnokság második fordulója is volt.

Süli József

A nyitányon a vásárhelyi válogatott a harmadik helyet szerezte meg. A legutóbbi versenyéről pedig a következőképpen számolt be:

– A díjhajtásban nagyon szorosan alakult a helyzet. Minimális hátránnyal a negyedik lettem. A következő versenyszámra, a maratonhajtásra az egyik lovat lecseréltem, s ez be is váltotta a hozzá fűzött reményemet. Ezzel az utolsó versenyszám előtt a második helyre zárkóztam fel az összetettben. Az akadályhajtásban riválisom, a lengyel versenyző rengeteget hibázott, én meg jól mentem, három hibapontot gyűjtve ötödik lettem. Ezzel a sikerrel az összetettben nyolc pontot verve a másodikra, első lettem.

A vásárhelyi önkormányzat hathatós támogatásával Selyben Zsolt részt vesz a Golden Wheel Cup nemzetközi fogathajtóverseny-sorozatban. Az első fordulót megnyerte a vásárhelyi fogathajtó, most a hétvégén Ausztriában lesz a második megmérettetés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában