Helyi sport

2008.08.18. 21:49

Szegediek vastapsa a téren

Hétfőn remek volt a hangulat Szegeden, az EDF Démász olimpiai fesztiválon. Erről a kajak-kenusok gondoskodtak leginkább, akik remekeltek Pekingben.

Süli Róbert

Ennyit jelent, ha szegedi versenyzők szerepelnek az olimpián. Tegnap délelőtt megtelt a Klauzál téri EDF Démász olimpiai fesztivál nézőtere. Vajda Attila, Janics Natasa és Sík Márton közönségcsalogatónak bizonyult. A három szegedi klasszis pedig tett arról, hogy még jobb legyen mindenki hangulata, mindhármam bejutottak a döntőbe.

„Pénteken is itt leszünk!" – szólt Ádok Alex, aki rajong a kajakosokért, kenusokért. Nem vitás, érdemes lesz pénteken időben érkezni a klubba, mert biztos, hogy népes szurkolósereg buzdítja majd Vajdáékat.

Népes kis csapat jött össze tegnap is, hiszen a KÉSZ labdarúgó-akadémia fiatalja tartottak bemutatót. A versenyek sem maradtak el: kiderült, hogy melyik fiatal tudja a legnagyobb sebességgel elrúgni a labdát. Egy-két „Roberto Carlos"-bomba előfordult.

Egyre többen szurkolnak a Klauzál téren. Fotó: Frank Yvette

Egyre többen szurkolnak a Klauzál téren.
Fotó: Frank Yvette

Sajnos a Délmagyarország talkshow vendége, Kutasi László betegsége miatt tegnap nem tudott eljönni, de ott volt Orosházi László, a „Kakas-röptető". „Oros" a Ferencváros kapusának, Kakas Lászlónak lőtt gólja óta beszédtéma Szegeden, hiszen akkora bombát eresztett el, hogy majdnem felborult a kapu. Természetesen erről is beszélgettünk az egykori kiváló középpályással tegnap este, aki elárulta, hogy a Szeol Ak öregfiúk ezen a héten két meccset is játszanak, szerdán 20.30-kor Sándorfalván pályaavatón vesznek részt, majd szombaton a forráskúti falunapon (10.30) lépnek pályára a helyi együttes ellen. Az egykori kedvencek még mindig nagyon népszerűek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában