Helyi sport

2009.05.05. 22:27

Szegedre jönnek a Szállítók

Budapest, Szeged - A pekingi olimpia három aranyérmese: Janics Natasa, Kovács Katalin és Vajda Attila a főszereplői a Szállítók című reklámfilmnek, amely a szegedi MOL Kajak-Kenu Világkupára készült.

Delmagyar.hu

A helyszínválasztásnak persze megvolt az oka - a sportág történetében először forgattak ugyanis olyan professzionális reklám- és promóciós filmet, amely minden tekintetben megállja a helyét, még a legkomolyabb mezőnyben is. A reklámfilmet országszerte vetítik majd a mozikban, illetve természetesen a világkupát közvetítő M1-en is futni fog az „A Szállítók" névre keresztelt anyag, melynek főszereplője a pekingi olimpia három aranyérmese: Janics Natasa, Kovács Katalin és Vajda Attila.

A sajtótájékoztatón Schmidt Gábor, a szövetség főtitkára köszöntötte a vendégeket és kiemelte a kajak-kenu sport sokszínűségét, utalva a Bécs – Budapest Kajak-Kenu és Evezős Teljesítménytúrára, melynek távját egy C7-es egység nemrégiben végigevezte. Az erről készült rövidfilm után Dr. Baráth Etele beszélt a Szövetség idei terveiről és kiemelte, mennyire fontos és jelentős időszak vette kezdetét – a cél immár London. A következő évek az építkezésről, formálódásról szólnak, amelyben mindenki tiszta lappal indul – a szakmai gárda és minden versenyző egyaránt.

var so = new

SWFObject("http://csp.picsearch.com/players/mediaplayer.swf?playlist=http%3A//csp.picsearch.com/playlist%3Fauth%3D_gV57il0TV5E5tt_nJb43pvjMngCH4RaFMEcmI-ZB0UyTZ0sXgYCKxzGr8jxLVCisMCp4-8MV3tQtX4URvXEBsaVYRh6E_ccrENen3jHlCJrAry4ZwQHtQ&fullscreenpage=fullscreen%3Fpermaid%3Dakz7k732pq_mpc_xxrkObw&fsreturnpage=main%3Frequest%3Dframe%26permaid%3Dakz7k732pq_mpc_xxrkObw&repeat=list&allowfullscreen=true&", "mediaplayer", "320", "277", "8", "#F5F5F5");

so.addParam("quality", "high");

so.addParam("width", "320");

so.addParam("height", "277");

so.addParam("allowScriptAccess", "always");

so.addParam("allowFullScreen", "true");

so.write("akz7k732pq_mpc_xxrkObw");

// ]]>

Jönnek a Szállítók - érkezik az első szállítmány

Ferencz I. Szabolcs, a MOL-csoport kommunikációs igazgatója a Világkupa főtámogatójaként beszélt arról a sportkommunikáció terén újdonságnak számító irányról, ami már 2007 óta jellemzi a MOL Világkupához kapcsolódóan a Szövetség  megjelenéseit. Megemlítette, hogy a MOL minden tekintetben a sportág mögött áll, a profi sportolók és a szövetség támogatásán túl  a megfelelő utánpótlásról a Segíthetek? MOL Tehetségtámogató Program keretében gondoskodik. Az idei év jó híre, hogy a világkupára a belépés díjtalan lesz, hogy a lehető legtöbb   érdeklődő szurkolhasson a helyszínen a hazai sikerekért. 

A szegedi kajak-kenu Világkupa plakátja

A szegedi kajak-kenu Világkupa plakátja 
Ezután következett a délelőtt fénypontja, megérkeztek a Szállítók, vagyis bemutatásra került a film: egy akciófilm előzetesére hasonlító pörgős, mozgalmas és látványos produkció, melyben hőseink minden akadályt leküzdve, szaltókat, ugrásokat és egyéb akrobatikus akciókat bemutatva szerzik meg azt, amelyre egy ország szíve egyszerre dobban – az aranyat.

width="400" height=225 type=application/x-shockwave-flash allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"> 

"A Szállítók" reklámfilm forgatása
A film bemutatása után a főszereplők mesélték el élményeiket a forgatásról, szó esett Kovács Katalin sérüléséről, Janics Natasa kreatív ötletbörzéjéről és Vajda Attila csapatösszefogó szerepéről is. A film rendezője Lóránt Attila láthatóan megkönnyebbülten emlékezett az elsőre szinte lehetetlennek tűnő próbálkozásról, amelynek sikere nagyban a három sportoló hihetetlen teljesítményének köszönhető, no meg a remek produceri munkának, mely a nemzetközileg is elismert Laurin Film-nek köszönhető.

A sajtótájékoztató végén a főszereplők, vagy ha úgy jobban tetszik, a Szállítók minden vendéget megajándékoztak egy-egy dedikált moziplakáttal.

A visszaszámlálás megkezdődött – június 5-én kezdődik a MOL Kajak-Kenu Világkupa a Maty-éren – jön, a következő szállítmány!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában