Helyi sport

2009.07.27. 23:04

Matics: szorgalmasak a fiúk

Kézilabda - A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata két hete kezdte meg a felkészülést az új bajnoki szezonra. Vladan Matics fiai csütörtökön már edzőmeccset játszanak, 17 órakor a Dunaferrt fogadják.

Süli Róbert

– Becsülettel, nagy akarattal dolgoznak a srácok – kezdte a beszélgetést a Pick Szeged vezetőedzője, Vladan Matics. A bajnoki és magyarkupa-ezüstérmes gárda trénere két hete kínozza fiait.

– Jól bírják a nagy meleget – folytatta a mondandóját a tréner –, pedig Ványa Bankovics nem kíméli őket. Az erőnléti edző még a jövő hétig marad, ő vezényli le az alapozást.

Csütörtökön 17 órakor a szegedi szurkolók először láthatják a csapatot játék közben. A Pick a Dunaferrt látja vendégül az újszegedi sportcsarnokban.

– Nagy dolgot senki ne várjon, az edzések monotonságát törjük meg, a lényeg a játékon lesz. Mindenkit szeretnék pályára küldeni. Szerencsére senki sem sérült, Petar Nenadicsnak vannak kisebb problémái, a többiek rendben vannak.

Herbert (balról) marad. Laluska egyelőre talány. Fotó: Segesvári Csaba

Herbert (balról) marad. Laluska egyelőre talány.
Fotó: Segesvári Csaba

Két játékos sorsa továbbra sem dőlt el. Laluska Balázs menedzsere, Szörnyi Attila szerdán újból Szegedre érkezik, egyeztet a Tisza-parti vezetőkkel. A nagy kérdés továbbra is ott lebeg a válogatott játékos előtt: menni vagy maradni? Utóbbi csak akkor valósulhat meg, ha a többiekhez hasonlóan enged a szerződéséből.

Egy biztos, hogy a pótlására már érkeztek ajánlatok, a menedzserek felvették a kapcsolatot a Pick Szegeddel, és több játékost is ajánlottak a kétszeres magyar bajnoknak. Petar Nenadicsot pedig szeretné a klub kölcsönadni, azonban eddig nem találtak a szerb válogatott játékosnak megfelelő csapatot.

Pick-bérletek

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata két hete megkezdte a bérletek árusítását az új bajnoki szezonra. Ezeket hétköznap reggel nyolc órától délután négyig a Tisza Volán sportirodán (Bakay Nándor utca) vásárolhatják meg a szurkolók. Aki bérletes volt, annak a helyét július 24-éig tartják, az árusítás pedig augusztus 7-éig tart.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában