Helyi sport

2010.05.06. 22:56

HNKC: az NB I a tét

A HNKC élvonalbeli női kézilabdacsapatára ma 18 órától a Balogh Imsi Sportközpontban sorsdöntő meccs vár.

Imre Péter

A mai, idei utolsó hazai találkozón mindenképpen nyerniük kell az ASA-Consolis-HNKC női kézilabdásainak. Az ellenfél a Kiskunhalas, a tét az NB I-es tagság; vereség esetén ugyanis búcsúzhat az elittől a súlyos anyagi gondokkal küzdő együttes.

– Mindenképpen nyernünk kell, a sok csalódás után megérdemli közönségünk, hogy győzelemmel búcsúzzunk tőlük, köszönjük meg szeretetüket, a biztatást – mondta Fülöp Andrea, a Vásárhely beállósa. – És van annyi erő, tartalék a csapatban, hogy ez sikerüljön. Persze ilyen éles helyzetben már elsősorban nem az számít, ki mennyi és milyen színvonalú edzésen vett részt, a szezon vége felé már mindenki egyre fáradtabb: a koncentráció és a szív, vagyis a győzni akarás dönthet a pontokról. Bizakodók vagyunk, hiszünk abban, hogy jobbak vagyunk a Halasnál, nyerünk és bennmaradunk az NB I-ben.

A jövővel kapcsolatos terveiről Andi kijelentette: nem marad Vásárhelyen, de nagyon fáj a szíve, hogy a kialakult helyzet miatt ilyen döntésre kényszerült. Olyan ajánlatot kapott – főként szakmai szempontokat nézve –, amit nem utasíthatott vissza, azt még nem árulhatja el, melyik egyesületről van szó.

Mihucz Tibor a leköszönő vezetőség nevében arra kéri a drukkereket: álljanak a csapat mellé, szurkoljanak a lányoknak, segítsék őket, hogy kivívhassák az NB I-ben maradást.

Címkék#kézilabda
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában