Helyi sport

2014.11.10. 08:56

Tisza Volán: a szétlövés átka

A szerb jégkorongliga ötödik fordulójában a Tisza Volán Szegedi Vízmű Belgrádban a HK Vitéz vendége volt.

Munkatársunktól

A szegediek az eddig pont nélküli hazaiak ellen háromszor is egyenlítettek, miközben az első és a második találatot kettős emberhátrányban kapták. A hosszabbítás góltalan maradt, a szétlövésben pedig Trifunovics révén nyert a HK Vitéz, de a szegediek is szereztek legalább egy pontot.

Kalocsa László: – Nagyon szűk a keretünk, de hétről hétre újabb játékosokról kell lemondanom. Ezúttal Schellint és Ódryt kellett nélkülöznöm. Rengeteg a felesleges kiállításunk, így kaptunk például két gólt is. Most az ellenfél jobban ráérzett a szétlövés lényegére, de a küzdeni akarásunkra büszkék lehetünk.

Kevés volt a szegedi találat. Ambrus egy gólt ütött. Fotó: schmidt Andrea

Kevés volt a szegedi találat. Ambrus egy gólt ütött. Fotó: Schmidt Andrea
HK Vitéz (szerb)–Tisza Volán Szegedi Vízmű 4–3 (1–1, 1–1, 1–1, 1–0) – szétlövéssel
Szerb jégkorongliga, 4. forduló, Belgrád. Vezette: Alekszics, Nedeljkovics, Nikolics.
HK Vitéz: Fat – Radovics, TRIFUNOVICS (1), Bogdan Jankovics 1, BOJAN JANKOVICS 1 (2), Andrics; Djokics, Dunda, Ljutovac, Bogdanovics 1, Orlov; Tesics, Vrastanovics, Denics, Zsivkovics, Milivojevics. Edző: Bogdan Jankovics.
Tisza Volán Szegedi Vízmű: SZŐKE – Lippai, Szabó, Fodor Z. 1, Egyed, Salánki; Molnár, Hídvégi, Fodor A., Barcsik, Hardi; VÍG 1, FÜLÖP 1, Bosnyák (1), Ambrus (1), Varga; Kovács, Annus. Edző: Kalocsa László.
Kiállítás: 12, ill. 20 perc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában