Helyi sport

2015.01.23. 20:00

Jégkorong: sokasodó problémák

A múlt héten egy gólgazdag meccsen 8–5-ös vereséget szenvedett a Tisza Volán Szegedi Vízmű SC a HK Partizan Beograd ellen a szerb jégkorongligában.

Munkatársunktól

[namelink name="Kalocsa László"] csapatára ma is nehéz feladat vár, hiszen a listavezető Beostar ellen játszanak 16.15-től Belgrádban – ráadásul erősen tartalékos kerettel.

A Partizan ellen [namelink name="Ódry Tamás"] válla megzúzódott, Bosnyák Márkónak pedig a lovaglóizma sérült. Mellettük [namelink name="Ambrus András"] betegség miatt dőlt ki, Salánki Attilára, Fodor Zoltánra és Fodor Andrásra munkahelyi elfoglaltság miatt nem számíthatnak, [namelink name="Varga Dávid"] szereplése pedig családi problémák miatt kérdéses. Először léphet viszont jégre a szegedi gárda mezében [namelink name="Strenk Hunor"], aki Dunaújvárosból érkezett, és két éve még MOL Liga-játékos volt, valamint ismét ott lehet a Kalocsa-csapatban [namelink name="Hardi Márton"] is.

A fehér mezes Tisza Volán Szegedi Vízmű SC tartalékos csapattal utazik ma Belgrádba. Fotó: Kuklis István

A fehér mezes Tisza Volán Szegedi Vízmű SC tartalékos csapattal utazik ma Belgrádba. Fotó: Kuklis István
– Ha minden összejön, akkor két kapussal, két bekkpárral és három csatársorral, azaz 15 játékossal tudunk elutazni, de ez a legoptimálisabb eset. Ilyen összetételben a helytállás lehet a célunk, főleg úgy, hogy az ellenfélnél szerepel a kanadai táblázat élén álló két hokis, egy ukrán és egy szlovák légiós is. Furcsa lesz, hogy a miénknél kisebb, NHL-méretű pályán kell játszanunk – mivel a Beostar edzője kanadai, nekik ezzel nem lesz gondjuk – fogalmazott Kalocsa László vezetőedző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában