Helyi sport

2015.12.22. 19:52

Ajándékozás a SZEOL-nál

Megtartotta hagyományos évzáró futballnapját az újszegedi sportcsarnokban a SZEOL SC. A 12 korosztállyal működő klub valamennyi utánpótláscsapata megmutatta magát a 8 évesektől egészen a 19 évesekig.

Munkatársunktól

A nap az U15-ös csapat futsaltornájával indult, majd hasonló eseményt szerveztek az U17- esek is, kora délután pedig jött sorban a további korcsoportok egymás elleni örömjátéka. A nap végén minden generációból három játékos kapott különdíjat is, míg az év edzője, [namelink name="Virágh József"] a Délmagyarország ajándékát vehette át.


– Egységes, összefogott klubot alkotunk, amelyben minden korosztály dicséretet érdemel, és ez nem csak az eredmények miatt igaz. Az U17-es és az U15-ös együttes vezeti a bajnokságát, a felnőttek az NB II-es feljutástól hajszálra vannak, emellett a 11, a 12 és a 13 évesek mellett már két-két edző dolgozik. Köszönet a fejlődésért az edzőknek és a szülőknek is – nyilatkozta lapunknak [namelink name="Halkó Pál"], a SZEOL SC klubigazgatója.

 

Minden korosztály pályára lépett az évzárón. Fotó: Schmidt Andrea

Minden korosztály pályára lépett az évzárón. Fotó: Schmidt Andrea

Összesen 36 gyerek kapott elismerést a klubtól, íme korosztályonként a névsor, U7: Szűts Szilas, Farkas Erik, Sipos Zalán; U8: Nyers Ádám, Bagdi Timót, Karcsú József; U9: Beder Máté, Árva Zalán, Nagymihály Ákos; U10: Somodi Krisztián, Kriska Milán, Szabó Ádám; U11: Zelman Levente, Petrovics Máté, Szvétecz Konrád; U12: Babós Levente, Bogdán Bence, Szalai Zétény; U13: Cs. Tóth Zoltán, Tóth Gergő, Zámbó Bence; U14: Fülöp Gábor, Martinkovics Milán, Savanya Bence; U15: Varga Boldizsár, Fülöp Ádám, Oláh Levente; U17: Petőfi Zsombor, Ruzsity Tamás, Skribek Áron; U19: Szivák Márk, Ördögh Kristóf, Csanády Péter, felnőttek: Beretka Péter, Gajág Gergő, Rácz László. Gólkirály (Kalmár György-díj): Major Szabolcs (2003), Tisza Volán kölyök reménység díj 2015: Szűcs Tibor (2004), Szalai István vándorlabda 2015: György Roland (1999), az év edzője díj 2015 (Sajdik-érem): Virágh József (2000, majd 2002), az év szülői közössége: 2005-ös korosztály, Bernát Endre; az év támogatója díj: Kekon Kft., Kecskeméti Ferenc.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában