Helyi sport

2016.02.22. 10:43

Jégkorong: most elmaradt a bravúr

Szerette volna megismételni december végi bravúrját a Tisza Volán Szegedi Vízmű jégkorongcsapata, amely a szerb férfi jégkorongligában a Crvena Zvezdát fogadta vasárnap este a műjégpályán. 2015 utolsó meccsén 2-1-re nyertek a szegediek, ezúttal nem tudták két vállra fektetni a nagynevű riválist: a szerbek 6-3-ra győztek.

 Pedig Ambrus és Bosnyák góljával megint volt 2–1, ám ezután a vendégek 2–4-re fordítottak, ráadásul a második és a harmadik harmadot is megnyerték. A Volán – valószűleg – vasárnap a Partizan Beograd otthonában lép jégre, szintén egy rangadón.

 

„Jó a buli!" Kék mezben Ódry küzd. Fotó: Frank Yvette

[namelink name="Kalocsa László"]: –  A második harmadot rontottuk el nagyon, ott egyéni hibákból kaptunk gólokat. Sajnálom, mert az első és a harmadik játékrészben domináltuk a játékot. Ha nem is ilyen különbséggel, de lehetett volna fordított is az eredmény.


Tisza Volán Szegedi Vízmű–Crvena Zvezda 3–6 (1–0, 1–4, 1–2)

Szerb férfi jégkorongliga, 9. forduló. Szeged, műjégpálya, 800 néző.

Vezette: Perduv, Nikolics, Alekszics.


Tisza Volán Szegedi Vízmű: Szőke – Bontovics, Kukucska, Farkas, Ódry, Komáromi – Lencsés, Fülöp, Bosnyák, Borbás, Ambrus – Vígh, Győri, Revák, Egyed, Major – Szalai (kapus), Szabó D. Vezetőedző: Kalocsa László.

Crvena Zvezda: Hrcina – Mikus, Anics, Szabados, Sefics, Bjelogrlics – U. Nova- kovics, Crnogorac, Popravka, Kerezovics, Markelov – Pajevics, Nikolics, Zwick, Vukicevics, P. Novakovics – Rankovics (kapus), Zsivics, Dacovics. Vezetőedző: Nenad Miunkovics.

Gólszerzők: Ambrus, Bosnyák, Farkas, ill. Popravka (2), Sefics, Szabados, Kerezovics, Crnogorac.

Kiállítás: 14, ill. 22 perc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában