Helyi sport

2016.03.25. 17:29

Csak oda kell figyelni - bronzérmes lehet a Tisza Volán Szegedi Vízmű

A szerb jégkorongliga bronzcsatája szombaton 18 órától eldől: a Tisza Volán Szegedi Vízmű az NS Stars együttesét fogadja a szegedi műjégpályán, ahol nagy csata és remek hangulat várható az idény utolsó mérkőzésén.

Papós Tamás

Szeged sportéletének legnagyobb és leglelkesebb szurkolótáborai közé tartozik a Tisza Volán Szegedi Vízmű férfi jégkorongcsapat drukkerhada, amely vélhetően a szokásosnál is jobb hangulatot teremt szombaton 18 órától. A szegedi műjégpályán – természetesen ingyenbelépéssel és forralt borral – ugyanis az NS Stars lesz az ellenfél a szezon utolsó bajnokiján, a tét pedig a bronzérem. Az egész idényben nyújtott teljesítménnyel a Tisza-partiak maximálisan rászolgáltak a harmadik helyre.


– Azért még most is lehet tanulni a hibáinkból, mert bár tartalékosak voltunk az újvidéki meccsen, de magunknak is köszönhettük a vereséget. Persze annak is van előnye, hogy hazai publikum előtt harcolhatjuk ki a dobogós helyezést. Csak oda kell figyelni arra, hogy kihozzuk magunkból a maximumot, abban az esetben ugyanis biztosan jobbak vagyunk az ellenfélnél. Szeretnénk ezt megmutatni, ezért jó hír, hogy most kevesebb hiányzónk lesz. Csak Borbásról tudjuk biztosan, hogy nem áll rendelkezésre, Bontovics és Fülöp játéka kérdéses, a többiek viszont bevethetők. Vagyunk annyira rutinosak, hogy ezzel a kerettel megoldjuk ezt a feladatot, de ezt be is kell bizonyítanunk – nyilatkozta Kalocsa László vezetőedző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában