Helyi sport

2016.03.21. 10:34

Jégkorong: Szegeden dől el a bronzcsata sorsa

A Tisza Volán Szegedi Vízmű a szerb jégkorongliga bronzérmét Újvidéken megszerezhette volna, de tartalékosan kényszerült kiállni az NS Stars ellen. Így is szoros volt a felek küzdelme, de a szerbek 5-4-re nyerni tudtak, így az egyik fél második sikeréig tartó párharcban egyenlítettek.

Munkatársunktól

A bronzcsata tehát Szegeden dől el: szombaton 18 órakor a szezon utolsó mérkőzésén Egyedék minden szurkoló támogatását várják, a szegedi műjégpályán egy remek meccsel és bronzéremmel ajándékoznák meg a lelkes és népes szurkolótábort.


Kalocsa László: – Nyerhető meccsen maradtunk alul. Több kulcsjátékosunk hiányzott, Szőke pedig lázzal küzdve állt kapuba.

NS Stars–Tisza Volán Szegedi Vízmű 5–4 (2–2, 1–1, 2–1)


Szerb férfi jégkorongliga, párharc a 3. helyért, 2. mérkőzés, Újvidék.

NS Stars: Jaspersen, Knezevics – Tumbas, Mirkovics, Radoszavljevics, Pajics D., Pajics S. – Mirkovics, Vasics, Babics, Ducharme, Lesier – Damjanovics, Kastel. Vezetőedző: Dragoszlav Pajics.

Tisza Volán Szegedi Vízmű: Szőke, Szalai – Bontovics, Győri, Bosnyák, Egyed, Ambrus – Víg, Szabó, Fülöp, Ódry, Komáromi – Maslac, Varga.

Vezetőedző: Kalocsa László.

Gólszerzők: Szabó (6:41), Pajics D. (13:10), Varga (13:31), Pajics S. (14:40), Fülöp (30:41), Pajics S. (31:41), Lesier (41:06), Vasics (44:31), Szabó (49:43).

Kiállítás: 14, ill. 10 perc.

Az egyik fél második győzelméig tartó párharc állása: 1–1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában