Helyi sport

2017.11.19. 19:45

Hamar lerendezték magukat

A Honvéd II. ellen aratott első sikere tudatában önbizalommal telve utazhatott el Paksra a labdarúgó NB III Közép csoportjában a Makó. A 15. fordulóban ráadásul nem a közvetlen élmezőnyhöz tartozó együttes ellen kellett pályára lépnie.

Munkatársunktól

Paks II.–Makó 4–0 (2–0)

Labdarúgó NB III, Közép csoport, 15. forduló. Paks, 50 néző. Vezette: Bana Gergely – jól (Nagy A., Perák).

Paks II.: Molnár P. – Bagó, Berdó, Rácz Zs., Hanol – Bognár, Vlasics (Pál, 59.), Hajdú (Györgye, 59.) – Hahn (Kovács E., 77.), Adamcsek, Báló. Edző: Osztermajer Gábor.

Makó: Garamvölgyi 6 – Rakonczai 5, Tóth I. 6, Takács J. 5, István 5 – Sirokmán 7 – Varga R. 5 (Patai, 69.), Széll K. 5 (Horváth K. 77.), Bánóczki 4 (Gilinger 6, a szünetben), Vajna 4 – Lipták 4. Edző: Méhes Tibor.

Gólszerzők: Vlasics (5.), Bognár (17.), Hahn (55.), Györgye (73.).

Sárga lap: Báló (80.), ill. Tóth I. (37.), Rakonczai (49.), Vajna (52.), Széll K. (67.).


 A meccs mégsem úgy alakult, hogy lett volna remény a sikerre, mert hatalmas egyéni hibákból szerezte az első két gólt a Paks II., ezzel bő negyedóra alatt lerendezte magát a Makó.


A szünet utáni játékban már többet mutatott a vendégcsapat, de ez sem volt elég ahhoz, hogy elkerülje a négygólos vereséget.


Méhes Tibor: – A szokásos koreográfia alapján játszottuk a mérkőzést: adtunk két gólt az ellenfélnek, és ezután már csak rohantunk az eredmény után. A második félidő jobban tetszett, de csatárok nélkül a futballt nem lehet eredményesen játszani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában