Helyi sport

2017.11.26. 19:47

NB III: pozitívan zárt a Makó

Fontos pontokat és gólokat szerzett a labdarúgó NB III Közép csoportjának tavaszi előrehozott 16. fordulójában a Makó. Méhes Tibor edző tanítványai 2-0-ra nyertek Vecsésen a 17 meccs óta góltalan Gémes Bence duplájával, így elkerültek a tabella utolsó helyéről.

Munkatársunktól

Vecsés–Makó 0–2 (0–2)

Labdarúgó NB III, Közép csoport, 16. forduló. Vecsés, 100 néző. Vezette: Jakab Géza – jól (Schweighardt, Baráth).

Vecsés: Komora – Balázs, Molnár, Borsi (Homonyik, 63.), Radnai, Cseszlai, Csiszár (Tóth Gy., 69.), Csordás, Farkas, Szalai, Tóth A. (Rein, 78.). Edző: Szász Ferenc.

Makó: Garamvölgyi 8 – Rakonczai 6, Tóth I. 6, Sirokmán 6, István 5 – Gilinger 6, Lipták Á. 6 (Horváth K. –, 92.) – Varga R. 6, Bánóczki 5 (Vajna –, 81.), Tóth T. 5 – Gémes 8. Edző: Méhes Tibor.

Gólszerző: Gémes (3., 30.).

Sárga lap: Balázs (80.).


Az előző szezonban a Csongrád megyei I. osztályban gólkirály Gémes először egy rossz passzra csapott le, majd egy kontra végén talált be a hazaiak kapujába. Fél óra alatt eldőlt a találkozó, hiába birtokolta többet a labdát a hazai csapat, a vendégek arattak sikert.


Méhes Tibor: – Három pozitívuma volt a meccsünknek: nyertünk, Gémes gólokat szerzett, és elkerültünk a tabella utolsó helyéről. Mindenkinek jó pihenést kívánok, és hogy ne mi legyünk a tavaszi idény végén az utolsó Csongrád megyei együttes a csoportban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában