Helyi sport

2019.03.17. 21:46

Újabb makói vereség

Hiába az előző mérkőzésen mutatott jó játék a SZEOL SC ellen, mindezt nem tudta átültetni a Honvéd II. elleni idegenbeli meccsre a Makó. Bő tíz perc után hátrányba került a Maros-parti csapat, majd ugyan akadtak helyzetei Magyar György csapatának, de az egyenlítés nem sikerült.

Vajgely Pál

Honvéd II.–Makói FC 2–0 (1–0)

Labdarúgó NB III Közép csoport, 19. forduló. Csepel, 100 néző. Vezette: Juhász Dávid – jól (Nagy, Schweighardt).

Honvéd II.: Tomori – Kálnoki-Kis, Soltész, Horváth R., Pisont P., Fousseni, Cipf (Adayilo, 58., Komiszár, 83.), Májer, Dino, Bence (Csörgő – a szünetben), Novák. Edző: Pisont István.

Makó: Garamvölgyi 0 – Grecsó 3 (Podonyi, 50. – 4), Lászik 4, Szabó 4 (Lipták, a szünetben – 4), Tamaskó 4 – Varga R. 4, Gémes 4, Széll 4 – Molnár J. 4, Babolek 4, Busa 4 (Göncző, 68. –). Játékos-edző: Magyar György.

Gólszerző: Soltész (12., 89.)

Sárga lap: Novák (66.), Fousseni (79.), ill. Babolek (92.)


Az idő teltével egyre jobban kitámadott és kockáztatott a Makó, amely főképp pontrúgások után teremtett veszélyt a hazaiak kapuja előtt. A hajrában egymás után három szögletnél is jól reagált a kispesti védelem, majd a rendes játékidő végén egy jól eltalált szabadrúgás pecsételte meg a Makó sorsát, Soltész duplájával újabb győzelmet könyvelhetettek el a kispesti fiatalok.


Alacsony színvonalú mérkőzésen a Makónak nem sikerült pontot sem szereznie, így egyre nehezebb helyzetben Gémes Bencéék.


Magyar György: – Két gyengén játszó csapat találkozásából mi jöttünk ki rosszabbul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában