Helyi sport

2019.05.05. 22:08

Megküzdött az egy pontért a Makó

A kiesés szempontjából fontos meccs várt a Makói FC-re a Paks II. vendégeként. A hazaiak kezdték jobban a meccset, és a félidő közepén egy kontrából megszerezte a vezetést a Paks. Adamcsek a sarokból ívelt középre, ahol az érkező Cseke belőtte a labdát Füstös kapujába.

Vajgely Pál

Paksi FC II.–Makói FC 1–1 (1–0)

Labdarúgó NB III Közép csoport, 26. forduló. Paks, 150 néző. Vezette: Altorjay Áron – jól (Nagy M., Schweighardt).

Paks II.: Rácz G.–Báló, Lőrincz (Nagy Á., 85.), Bognár, Vági, Opavszky, Szalai (Pál, 79.), Adamcsek, Cseke, Kiliti (Süvöltös, 69.), Bobál D. Edző: Tököli Attila.

Makó: Füstös 7 – Podonyi 5,5 (Bány, a szünetben, 6), Lászik 6, Magyar 6, Kóródi 6 – Babolek 6, Zsoldos 6, Tóth T. 6, (Juhász, 66., 6)–Busa 6, Molnár 5,5, Széll 6. Játékos-edző: Magyar György.

Gólszerzők: Cseke (25.), ill. Széll (62.).

Sárga lap: Zsoldos (73.), Babolek (86.).


A szünet után egész más Makó jött a pályára, tetszetősen futballoztak Babolekék, és Széll Kristóf remek lövésével sikerült egyenlíteni – a későbbiekben akár meg is fordíthatta volna a meccset a makói csapat, ám meg kellett elégednie egy ponttal.


Magyar György: – Kapaszkodunk, próbálkozunk, mindent meg szeretnénk tenni a makói híres város NB III-as tagságáért. Ezt az egy pontot a születésnapos Tóth Timóteusznak ajánljuk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában