A Szent Gellért Fórumban négy csapat játszott

2019.12.23. 06:53

Nyertek az edzők a kispályás labdarúgótornán

A szegedi Doroszmai úti Szent Gellért Fórumban megrendezett négy csapatos kispályás labdarúgótornát a házigazda Szeged-Csanád Grosics Akadémia edzői nyerték meg a média, az MLSZ megyei igazgatósága és az ultrák előtt.

Munkatársunktól

A szegedi Dorozsmai úti Szent Gellért Fórumban négycsapatos kispályás labdarúgótornát rendeztek.

A szervező a Szeged-Csanád Grosics Akadémia, a Magyar Labdarúgó-szövetség Csongrád megyei igazgatósága és a Szeged-Csanád GA NB II-es csapatát az egész idény alatt feledhetetlenül biztató ultratábor volt.

A létesítmény rendezvénycsarnokában részt vett indulóként az Ultras Szeged, a Magyar Labdarúgó-szövetség Csongrád megyei igazgatósága, a regionális médiaválogatott, valamint a klubnál dolgozó edzők csapata.

 

A végső győzelmet a legfiatalabb átlagéletkorú edzői alakulat szerezte meg, soraiban többek között Bagdi Ferenccel, Huszár Lajossal, Vágó Mihállyal és Szilágyi Zsolttal, míg a második a regionális média, a harmadik az ultrák, a negyedik pedig a szövetség együttese lett. Utóbbiban két női labdarúgó, Dékány Dóra és Mihálffy Amália is pályára lépett.

Az gyorsan kiderült a nagyjából harmincfős ultratábor számára, hogy futballozni ugyanolyan nehéz, mint kétszer negyvenöt percet végigszurkolni. A lelkesedés azonban mindkét területen rendkívül fontos – ez a parketten is ugyanúgy megvolt, mint a stadion B lelátóján az őszi idényben végig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában