Két hétvége maradt a kisteleki teremfocis télből

2020.01.25. 09:19

Jön a rájátszás a XVIII. Kisteleki Téli Teremlabdarúgó-bajnokságon

Egyre inkább élesednek a küzdelmek a XVIII. Kisteleki Téli Teremlabdarúgó-bajnokságon, ugyanis a nyílt kategória három ligájában is elérkezett a rájátszás, míg kettőben már csak két mérkőzés vár a csapatokra ezen és a következő hétvégén.

B.D.

Fotó: Tari József/kistelekjaras.hu

Az A, B és D ligában az elődöntőkkel folytatódik hét fordulót követően a bajnokság ma, illetve holnap, míg a következő hétvégén rendezik a helyosztókat a kisteleki sportcsarnokban.

Létszámtól függetlenül minden ligában hét mérkőzésen vannak túl a csapatok. A nyílt kategória öt ligájában szereplő negyvennégy csapat közül mindössze a Rigó Gold Team-Sporting a veretlen, de már a többek között Sejben Józseffel is fémjelzett együttes is játszott két döntetlent.

Hétvégi program, E liga, szombat, 8 óra: Focé–Jóág Presszó. 9 óra: Black Bacardi–Neon-Balástya. 10 óra: A-Team Kistelek–SANE. 11 óra: Szatymaz SE–Pusztaszer Ifi. 12 óra: Vígadó–Spontán FC.

B liga, 13 óra: Kertész Áruház–Jack&Jim&Johnnie. 14 óra: Akvárium–Lábmágusok. 15 óra: Újváros–Plastic Master. 16 óra: Zenekar–A.Fc Ocskó-Trans.

A liga, 18 óra: Laczkó BT–Goool Parádé. 19 óra: Stefi–Plazmapont. 20 óra: GLB – Parádé FC.

Vasárnap, D liga, 8 óra: Football Fanatics–JSZB. 9 óra: Pocak FC–Neoff. 10 óra: Tömörkény–Katalány. 11 óra: Temes FC–Pusztaszer.

C liga, 12 óra: Hanyatt SE–Slappooo FC. 13 óra: Fanatihnaikos–Drtip.hu. 14 óra: Avangers–Kutyaütők. 15 óra: Kanárik–Üllés SE. 16 óra: Dóc–Rigó Gold Team-Sporting.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában