Helyi sport

2020.01.25. 12:26

Makón nyert a MOL-PICK Szeged edzőmeccset az Orosháza ellen

Felkészülési mérkőzésen a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata 26-23-ra legyőzte fiatalokkal a keretben az Orosházát Makón.

Munkatársunktól

Alen Blazevic (21) gerincműtét után tért vissza a pályára.

Fotó: Sólya Eliza/pickhandball.hu

Az év első edzőmeccsét játszotta a Mol-Pick Szeged férfi-kézilabdacsapata, méghozzá Makón. Az ellenfél az Orosháza együttese volt. Igazi kézilabda-délutánt varázsoltak a szervezők, hiszen először a helyi NB II-es csapat, a Makó KC a Baja ellen játszott gólzáporos edzőmeccset, amit 39-30-ra megnyert.

Alen Blazevic (21) gerincműtét után tért vissza a pályára.
Fotó: Sólya Eliza/pickhandball.hu

Jöttek a nagyok, a Pickben tehetséges fiatalok mellett az Eb-n szereplő játékosok közül Zsitnyikov és Radivojevics lépett pályára. A sérülése után visszatérő Jonas Källman és Matej Gaber még kihagyta a meccset.

Lendületesen játszott a Szeged, vastaps közepette 26-23-ra nyert.

MOL-PICK Szeged–Orosháza 26-23 (14-14)

Férfi kézilabda, felkészülési mérkőzés, Makó, 600 néző. Vezette: Horváth, Simó.

MOL-PICK Szeged: Alilovic – Tőkés 1, Radivojevics 8, Zsitnyikov 2, Bodó 5, Lőrincz 1, Sigurmannsson 4/2. Csere: Nagy (kapus), Blazevic, Csányi, Csiki R., Bajus 4, Rosta B. 1, Csiki Cs., Kínyó, Kurai, Kaszás. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.

Orosháza: Özmusul – Pásztor 1, Döme 4, Zubai, Tóth 1, Kancel, Németh 2. Csere: Herjezcki 1 (kapus), Lele 3/1, Mrsulja 3, Slavuljica 4, Bella 2, Ambrus 2, Kiss. Vezetőedző: Ratko Djurkovic.

Kiállítás: 2, ill., 6 perc.

Hétméteres: 3/2, ill., 1/1.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában