A kulcsemberek pihentek

2020.02.08. 09:12

Tartalékolt a Metalcom Szentes, 17–4-re kapott ki az OSC-től

Az ifjúsági korú játékosaival elutazott, tartalékosan felálló Metalcom Szentes 17–4-es vereséget szenvedett az OSC otthonában a férfi vízilabda OB I B csoportjának 11. fordulójában.

Becsei Dávid

Ennél sokkal fontosabb mérkőzések várnak Kriszoszpatiszékra (kék sapkában) februárban. FOTÓ: OSC WATERPOLO

Eredetileg szombaton találkozott volna a két csapat, azonban a Bajnokok Ligájában érdekelt OSC arra kérte a Metalcom Szentest, hogy hamarabb rendezzék meg a találkozót, hogy az Európa-bajnokságon terhelt játékosaiknak több idő jusson pihenésre egyben, ugyanis kedden az FTC-vel játszottak. Belementek az időpontváltozásba a Kurca-partiak, akik tartalékosan utaztak el a fővárosba, három újoncot avattak az OB I-ben, Kovács Kristóf, Rébeli-Szabó Ádám Benedek és Kürti-Szabó Máté személyében.

Ennél sokkal fontosabb mérkőzések várnak Kriszoszpatiszékra (kék sapkában) februárban. FOTÓ: OSC WATERPOLO

Több mint két és fél percig nem született gól a találkozón, az első találat viszont szentesi volt. Egy akció végén Hegedűs Bence talált az OSC hálójába. Felforgatott kerettel dolgozott Pellei Csaba, ugyanis több kulcsjátékosát, Meixner Marcellt, Somogyi Balázst, Vörös Viktort és Ivan Basarát pihentette, hiszen a következő három hétben létfontosságú találkozók várnak majd a Metalcomra.

Pellei Csaba: – Gratulálok az OSC-nek a teljesen megérdemelt győzelméhez. Más célokért küzdenek a csapatok, reméljük, hogy nem okozott nagy törést a fiúkban ez a mérkőzés, amelyet ugyanúgy le kellett játszani, bízom benne, hogy tudtunk segíteni ezzel az OSC-nek, hogy többet tudnak pihenni a hétvégén.

OSC–Metalcom Szentes 17–4 (5–1, 5–1, 4–1, 3–1)

E.ON férfi vízilabda OB I, B csoport, 11. forduló.

Budapest, Nyéki Imre Uszoda, 100 néző. Vezette: Fodor, Petik.

OSC: Lévai – Brguljan, Manhercz K. 5, Salamon 3, Ubovics 1, Bundschuh 2, Burián 2. Csere: Hargitai II. A. (kapus), Szabó B., Kovács G. 2, Seman, Tóth M. 1, Bognár, Aleksza 1. Vezetőedző: Vad Lajos.

Metalcom Szentes: Duvnjak – Kókai, Mátyók, Pellei K., Nagy M. 2, Hegedűs 1, Kriszoszpatisz. Csere: Kovács K. (kapus), Kasza, Bozó, Rébeli Szabó, Gergelyfi, Pellei F. 1, Kürti-Szabó. Vezetőedző: Pellei Csaba.

Gól – emberelőnyből: 9/5, ill. 5/1.

Ötméteresből: 5/4, ill. 2/1.

Kipontozódott: Szabó B., Bundschuh, ill. Kókai, Kasza.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában