Fiatalok futballoznak a Tavasz-kupán

2020.03.07. 09:45

33 csapat Kisteleken

Tavasz-kupa néven négy kor­­osztályban rendeznek ma és holnap Kisteleken a városi sportcsarnokban utánpótlás kispályás labdarúgótornát.

Munkatársunktól

A két szervező, Czeigersmidt Roland és Dancsok Csaba révén a Csongrád megyei települések, városrészek (Szeged, Balástya, Mórahalom, Zsombó, Szentes, Mindszent, Móraváros, Szőreg és a házigazda Kistelek) együttesei mellett Bács-Kiskun (Kiskunmajsa, Kiskunfélegyháza, Soltvadkert) és Tolna megyei (Dombóvár) klub is elfogadta a meghívást az eseményre.

Ma 9 órától a legkisebbek, azaz az U7-esek kezdik a szereplést (itt 10 csapat indul) két pályán párhuzamosan 10 perces játékidővel, majd 12 órától az U9-esek (8 csapat) következnek 20 perces mérkőzésidőkkel.

Vasárnap a délelőtti programban 8 órától az U11-esek (8 csapat) folytatják, itt a játékidő egyszer 15 perc, végül 13.30-tól a 13 évesek (6 csapat) zárják a kétnapos programot, akik a csoportkörben 15, a helyosztókon már 20 perceket futballoznak.

A korosztályok mezőnye

U7: Szeged–Grosics A, Szeged–Grosics B, Móraváros, Kiskunmajsa, Balástya, Zsombó, Szentes, Mindszent, Kiskunfélegyháza, Kistelek;

U9: Szeged–Grosics, SZEOL A, SZEOL B, Kiskunfélegyháza, Móraváros, Kiskunmajsa, Soltvadkert, Kistelek;

U11: Kiskunmajsa, Szeged–Grosics, Móraváros A, Móraváros B, Balástya, Dom­­bóvár, Szentes, Kistelek;

U13: Móraváros, Balástya, Kiskunmajsa, Szőreg, Mórahalom, Kistelek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában