Újabb bejelentés

2020.03.10. 10:27

Matej Gaber 2024-ig hosszabbított a MOL-PICK Szegeddel

Újabb játékosával újította meg szerződését a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata. A szlovén válogatott beálló, Matej Gaber 2024-ig kötelezte el magát.

Becsei Dávid

Szeged - 2020.02.08. MOL-PICK Szeged -Paris PSG férfi kézilabda BL mérkőzés a sportcsarnokban. Képe: Fotó: Karnok Csaba (KC) Délmagyarország (DM)

Fotó: Karnok Csaba

– Mindig az a célunk, hogy egyben tartsuk a csapatot, mert ez egy kiváló mag a fejlődéshez. A mai jó hírünk, hogy 2024-ig meghosszabbítottuk Matej Gaber szerződését, így további négy évre klubunk játékosa marad, amelynek mindenki nagyon örülhet. Kiváló játékos, csapatember és ember is, ami mind kellett hozzá, hogy hosszabbítsunk vele – jelentette be a PICK közösségi oldalán Szűcs Ernő Péter, igazgatósági elnök.

A 28 éves Gaber 2016 nyarán igazolt Szegedre a francia Montpellier-ből, amely EHF-kupa-döntőt játszott, éppen a MOL-PICK ellen, amelyet a magyar együttes nyert meg. A MOL-PICK Szeged védelmének egyik alappillére, de támadásban is jól használható, tehermentesíti a magyar válogatott Bánhidi Bencét.

– Boldog vagyok, hogy még négy évig tagja maradok a MOL-PICK Szegednek. Együtt nagy dolgokra vagyunk képesek, alig várom a folytatást. A csapat olyan, mintha a családom lenne, nagyon jól megértjük egymást. Ez egy olyan plusz, ami igazán könnyűvé tette a döntést, hogy maradjak. Már tavaly megfogadtam, hogy el kell kezdenem magyarul tanulni. Zara, a kislányom lassan iskolába megy, így segítenem kell majd neki, szóval nem halogathatom tovább. Még négy évig minimum itt élünk, így a feleségemmel beíratkozunk nyelvórára – árulta el Matej Gaber, aki hátsérülés miatt valószínűleg kihagyja a holnap 17 órakor kezdődő magyar kupa-negyeddöntőt a Ferencváros ellen az újszegedi sportcsarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában