Sweatman marad

2020.04.03. 13:06

Hosszabbított jamaikai légiósával a St. Mihály

Hivatalos honlapján jelentette be a St. Mihály női labdarúgócsapata, hogy megállapodott a következő idényre a folytatásról ja­­maicai válogatott labdarúgójával, Marlo Sweatmannel, aki nyáron részt vett a franciaországi világbajnokságon.

delmagyar.hu

Szeged - Szentmihálytelek, 20190708. Szent Mihály nõi labdarúgócsapata elkezdte a felkészülést. Képen: Felmérõ edzés. Fotó: Frank Yvette (FY), Délmagyarország

Fotó: Frank Yvette

– Végtelenül hálásak va­­gyunk, hogy egy olyan ki­váló emberrel és futballistával ho­­zott össze bennünket a sors, mint Marlo Sweatman. Büszkék vagyunk rá, hogy megállapodtunk vele, a következő, remélhetőleg NB I-es idényben is minket erősíti majd – közölte a szegedi klub, amelynek el­­nöke, Bereczki Ibolya megke­resésünkre elmondta, a 25 éves labdarúgó kiesés esetén is maradna valószínűleg. Ugyanakkor bíznak a bennmaradás kiharcolásában, de ha nem si­­­kerül, akkor természetesen mindenkivel leülnek tárgyalni a folytatásról.

A St. Mihály tizenhárom fordulót követően sereghajtó az NB I-ben. A biztos bennmaradáshoz a nyolcadik helyről, hárompontos hátrányt kellene ledolgozni a Győrrel szemben, amennyiben folytatódik a bajnokság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában