Rövidnadrágot és naptejet nem kell magával vinnie

2020.05.21. 20:08

Kölcsönadja tehetséges kapusát a MOL-PICK Szeged

Hivatalos honlapján jelentette be a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata, hogy a 2020–2021-es szezonra az izlandi Valur Reykjaviknak kölcsönadja magyar utánpótlás válogatott kapusát, Nagy Martint. A 21 éves játékos izgalommal várja a külföldi szereplést.

Becsei Dávid

Szeged 20180808 Kézilabda 2018 Ősz felkészülési mérkőzés edzőmérkőzés Pick Szeged Budakalász Nagy Martin Fotó: Koncz György Nemzeti Sport

Fotó: Koncz György

2017. február 4-én egy Mezőkövesd ellen 39–19-re megnyert mérkőzésen mutatkozott be a felnőtt NB I-ben Nagy Martin, aki ezen a találkozón tíz perc lehetőséget kapott Juan Carlos Pastor vezetőedzőtől. Azóta egyre több lehetőséget kapott, klubja azonban most úgy döntött, a következő idényre elengedi Izlandra kölcsönbe.

– Remek ajánlatot kaptam Izlandról, és mivel a klubom, a MOL-PICK Szeged partner volt, így a következő idényben a Valur Reykjavik játékosa leszek. A koronavírus-járvány kezdete előtt jártam kint, megismerkedtem a csapattal, a várossal. Minden nagyon tetszett, izgalommal vágok neki külföldi karrieremnek. Fontos szempont volt, hogy nemzetközi kupában indul majd a leendő csapatom, sokat védhetek. Többen is viccelődnek velem, hogy rövidnadrágot és naptejet nem kell magammal vinnem. Ezt már megtapasztaltam, és tudom, nem lesz mindig melegem – nyilatkozta Nagy Martin a klubhonlapon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában