A Szent Gellért Fórumban fogadták az NB III.-as ellenfelet

2020.07.22. 19:48

Döntetlent játszott a Szeged-Csanád GA edzőmeccsen a Dunaújvárossal

Felkészülési mérkőzésen fogadta az NB III.-as Dunaújvárost az NB II.-es Szeged-Csanád GA a Szent Gellért Fórumban, és 2–2-es döntetlent játszott ellene.

M. J.

Fotó: Török János

A Dunaújváros zártan védekezett a saját térfelén, illetve pontosan olyan kellemetlen ellenfele volt a Szegednek, mint az NB II.-es mezőny nagy része. Dobos Áron a 14. percben átlőtte ezt a falat, egy védőről és a felső kapufáról pattant ki a labda, majd a sarokrúgás után Pokorni védte bravúrral Deák fejesét – ez volt az első komolyabb lehetőség. Dobos Á. a 25. percben betalált, Gajdos bal oldali begurítását belsőzte a rövidbe, 1–0.

A 40. percben Gajdos értékesített egy 11-est (2–0), majd jöhetett a szünetben a sorcsere. Haruna fejelt egy kapufát, a kipattanót pedig a kapusba lőtte – gyorsan kedvenc lehetett volna. Vajda sérülése miatt az utolsó bő húsz percben a Szeged gyakorolhatta az emberhátrányos játékot is. Héjjas a 86. percben 20 méterről kilőtte a bal felsőt, majd Dorogi egyenlített a 90. percben szintén távoli bombával.

Szeged-Csanád GA–Dunaújváros 2–2 (2–0)

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés, Szeged, Szent Gellért Fórum, 300 néző.

Szeged-Csanád GA: Varga B. – Kárász, Tóth G., Deák I., Bitó – Oláh G., Jovanovics – Dobos Á., Grumics, Varga Sz. – Gajdos. 2. félidő: Takács J. – Holcsik, Moga, Vajda, Mohl – Germán, Rózsahegyi – Varga Sz. (Gréczi), Hudák, Dobronoky – Haruna. Vezetőedző: Dobos Barna.

Dunaújváros: Pokorni – Barta B., Hompót, Markovics, Báló – Dorogi, Barna Zs., Tóth Á. – Szepessy, Novák Zs., Kesztyűs M. Csere: Áman, El-Sheraji, Halász, Héjjas, Novák L. Vezetőedző: Lőrincz Emil.

Gólszerzők: Dobos Á. (25.), Gajdos (40., 11-esből), ill. Héjjas (86.), Dorogi (90.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában