Ismét gyakoroltak

2020.07.27. 13:42

Több edzőmeccset is játszottak a megyében

Ezt a hétvégét is a gyakorlásra használták a me­­gyei labdarúgócsapatok, közülük a két NB III.-as együttes, az SZVSE és a Hódmezővásárhelyi FC egyaránt főpróbát tartott.

Munkatársunktól

A szegediek azzal az Algyővel játszottak, amely pénteken is pályára lépett: Podonyi Norbert együttese két gólgazdag meccset játszott 24 órán belül. Az SZVSE végül négy különbö­­ző gólszerzővel győzelemmel melegített a bajnokságra. A HFC is megyei I. osztályú csapat ellen játszott utoljára a tét­­meccseket megelőzően, a Békéscsaba II. ellen döntetlen lett a vége.

A Makó két duplázójának kö­szönhetően győzte le a Tiszaszigetet: a vendégeknél betalált az SZVSE-től igazolt Szilágyi Norbert is.

Megyén túli ellenféllel találkozott a Mórahalom, amely le is győzte a Kiskunhalast, a Székkutas viszont egy hajrában kapott gól miatt maradt alul a békéscsabai Jaminával szemben. A Szentes négyet lőtt a Csanyteleknek, a Kiskundorozsma pedig az FK Szeged ellen tudott nyerni – míg az UTC–Makó II. meccs nem ért véget.

Eredmények

Algyő–Kecskemét U19 3–3, az algyői gól­szerzők: Lajkó, Molnár G. (2). Makó–Tiszasziget 4–2, gsz.: Széll K. (2), Buzási (2), ill. Szilá­gyi, Drágity. Algyő–SZVSE 1–4 (0–3) gsz.: Mészáros (11-esből), ill. Busa, Pócs D., Beretka, Papp.

Hódmezővásárhelyi FC–Békéscsaba 1–1, a vásárhelyi gólszerző: Pleszkán. Kiskundorozsma–FK Szeged 2–0, gsz.: Ottlik Máté, Császár.

Székkutas–Jamina 0–1.

Szentes–Csanytelek 4–0, gsz.: Bartucz P. (2), Koncz, Bertók G.

Mórahalom–Kiskunhalas 3–1 (2–0), a mórahalmi gólszerzők: Tóth M., Szalma (2).

Deszk–St. Mihály 0–0, az

UTC–Makó II. meccs 1–0-s hazai vezetésnél vihar miatt a 47. percben félbeszakadt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában