Újabb továbbjutás

2020.10.30. 12:20

Ma már bajnokit játszik a Kosársuli

Munkatársunktól

A Békés ellen játszott a Hepp kupa harmadik fordulójában a Vásárhelyi Kosársuli: Tóth Tamás tanítványai magabiztos játékot nyújtva, sima győzelemmel léptek tovább a következő körbe.

A vásárhelyi csapatra ma már bajnoki mérkőzés vár, 18 órától ugyanis a Pápa vendégeként lépnek pályára az NB I./B Zöld csoportjában.

Tóth Tamás: – Erőltetett menetelés közepette vagyunk, örülök a nagyarányú győzelemnek és a továbbjutásnak. Ismerjük a Békés játékát, mégis kicsit álmosan kezdtünk, de a következő 30 percben beletettük azt a komoly munkát, amit elvárok. A negyedik negyedben már tudtam pihentetni a kulcsjátékosaimat a Pápa elleni bajnokira is gondolva, senki sem játszott túl sokat, de azt annál eredményesebben. Megfelelő tartása és karaktere volt a csapatomnak, helyenként kifejezetten tetszetős megoldásokat találtunk. Talán még húszpontnyi különbség beragadt a hibáink miatt, ezeket igyekszünk javítani. Nem szoktam a játékvezetéssel foglalkozni, de kordában tartották a derbit, szakmailag magas szintű munkát végeztek. Számomra külön öröm, hogy a szülővárosomban, Békéscsabán sikerült nyernünk a riválisunk ellen, hálás köszönettel tartozom a játékosaimnak és a megyeszerte kilátogató ismerősöknek, akik értünk szorítottak!

Békés–Vásárhelyi Kosársuli 76-93 (16-22, 21-28, 14-21, 25-22)

Férfi kosárlabda Hepp-kupa, 3. forduló. Békéscsaba, Evangélikus Sportcsarnok.

Vezette: Tóth, Varga, Drenyovszki

Békés: Széphelyi 2, Balog 13/6, Krstic 14/6, Meleg 2, Hargitai 13/3.

Cserék: Frikker 21/6, Cvijin, Vass 9/9, Szabó 2.

Vezetőedző: Balog Vilmos.

Kosársuli: Molnár 10, Varga Á. 19/6, Béres 15/9, Bálint 7/3, Perák. Cserék: Varga Z. 14/6, Rostás 6, Pavlovic 12, Bodócsi 7/3, Kozma 3/3, Acimovic, Megyesi.

Vezetőedző: Tóth Tamás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában