Férfi vízilabda

2020.11.14. 18:46

Nem járt pont a Metalcom Szentes küzdéséért

A második fordulóból pótolt meccset a férfi vízilabda OB I.-ben a Metalcom Szentes, amely 9–8-as vereséget szenvedett az UVSE otthonában.

B.D.

Fotó: Vidovics Ferenc - archív

Pellei Csaba vezetőedző most sem számíthatott az összes játékosára, Pellei Kristóf után Pellei Frank is visszatért, miután felgyógyult a koronavírus-fertőzésből.

Bár a Szentes a harmadik negyed derekán felállt háromgólos hátrányból és egyenlített, 9–6 után már nem maradt ideje az újbóli egalizálásra.

Jövő szerdán 15.30-kor a Metalcom Szentes vendége a KSI lesz.

Pellei Csaba: – Gratulálok az UVSE-nek, egy nagyon jó mérkőzésen nyert. Az elején látszott, hogy ez egy kevésgólos találkozó lesz. 3–2-ről 6–2-re léptek el a hazaiak, majd minden erőnket mozgósítottuk, hogy visszajöjjünk a meccsbe, ami sikerült 6–6-nál, de ismét elhúzott az UVSE 9–6-ra. Két cserével játszottuk le a négy negyedet, a második félidőben döntőnek bizonyult, hogy Bisztritsányi Dávid több ziccert hárított, illetve kaptunk két olyan gólt, amilyet nem szerettünk volna.

UVSE–Metalcom Szentes 9–8 (1–1, 4–1, 3–4, 1–2)

E.ON férfi vízilabda OB I., 2. fordulóból pótolt mérkőzés. Budapest, Komjádi Béla Sportuszoda, zárt kapuk mögött. Vezette: Várkonyi, Kollár.

UVSE: Bisztritsányi – Kardos 1, Molnár 3, Seeler, Hegedűs Cs., Vigvári V. 2, Aranyi. Csere: Turcsányi, Szieben 1, Belényesi 2, Börzsei, Szentesi. Vezetőedző: Vincze Balázs.

Metalcom Szentes: Meixner – Mátyók, Lajkó 2, Garancsy 1, Hegedűs B. 1, Fülöp 1, Somogyi. Csere: Pellei K. 1, Pellei F. 2. Vezetőedző: Pellei Csaba.

Gól – emberelőnyből: 11/3, ill. 10/4.

Ötméteresből: 1/1, ill. 1/1.

Kipontozódott: Garancsy, Somogyi.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában