Ismét Szűcs Róbert irányítja a Csongrád-Kunság Aszfalt megyei I. osztályú csapatát

2021.01.18. 17:58

Szeretne valamit visszaadni

Visszatér a Csongrád-Kunság Aszfalt csapatához Szűcs Róbert, aki egy többrétű feladatot kapott egykori klubjánál. Az elsődleges cél viszont, hogy a felnőttcsapat bent maradjon a megyei I. osztályú labdarúgó- bajnokságban.

V. P.

Játékosként bajnokságot nyert a klubbal, most benttartaná a Csongrádot Szűcs Róbert. Fotó: Frank Yvette

Fotó: Frank Yvette

Nem a legjobban sikerült az őszi idény a Csongrád-Kunság Aszfalt csapatának a Csongrád-Csanád megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban. A gárda sereghajtóként töltheti a téli szünetet, miután 11 bajnokiján csupán két pontot szerzett. Nem meglepő tehát, hogy a váltás mellett döntöttek, Szűcs Róbert pedig nem először irányíthatja a Csongrádot, amelynek színeiben játékosként még bajnokságot is nyert.– Bár Hódmezővásárhelyen marasztaltak az utánpótlásban, de úgy éreztem, valamit vissza kell adjak a Csongrádnak, hiszen 2017-ben szezon közben jöttem el éppen a HFC-hez.

Elkezdtünk valamit akkor felépíteni, de nem sikerült bajnokságot nyernünk. Most is hasonló munka vár ránk, de persze az elsődleges cél, hogy bentmaradjunk a megyei I. osztályban – mondta új feladata kapcsán Szűcs Róbert.

A korábban az NB III.-as Hódmezővásárhelyi FC-nél dolgozó szakember október vége óta volt kispad nélkül, most pedig Csongrádon nem csupán a felnőtt csapat, hanem az utánpótlás is a feladatai közé tartozik, hiszen szakmai igazgatóként vállalt szerepet. Szűcs Róbert megjegyezte, sok sikert kíván a HFC-nek, és szurkol, hogy maradjon bent korábbi csapata a harmadosztályú bajnokságban.

A héten már el is kezdték a munkát a csongrádiak, méghozzá egyre nagyobb volt a létszám a foglalkozásokon. Szűcs Róbert egyelőre nem kívánt nevekkel szolgálni, kikkel bővülhet a megyeegyes csapat kerete. A együttesnek nincs sok ideje összecsiszolódni, hiszen február 13-án bajnokit játszik. Szombaton már az első edzőmérkőzésüket is letudták, amelyen a Békés megyei I. osztályú Nagyszénástól 2-2-es félidőt követően 4-3-as vereséget szenvedtek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában