Sport

2021.02.28. 07:19

Koronavírusos az egyik stábtag, elmarad a Flensburg elleni meccs

A Flensburg-Handewitt elleni EHF Bajnokok Ligája mérkőzés előtti kötelező koronavírus teszten a MOL-Pick Szeged stábjának egyik tagja pozitív koronavírus tesztet produkált.

delmagyar.hu

20210201 Szeged MOL-PICK Szeged–Ceglédi KKSE kézilabda mérkőzés Szeged sportcsarnok Képen: Bánhidi Bence fotó: Török János TJ Délmagyarország DM

Fotós: Török János

A betegség tüneteit nem mutatja, klubunk pedig mindenben támogatja. Járványügyi elkülönítése azonnal megtörtént. A csapat minden más tagjának teszteredménye negatív. Hivatalos, járványügyi karanténban kizárólag a fertőzött stábtag tartózkodik, a többiek tesztelése továbbra is folyamatos. – írja a MOL-Pick Szeged csapata weboldalán.

A pozitív teszteredményről a klub az EHF-et, a járványügyi hatóságokat, valamint a Flensburg-Handewitt csapatát azonnal értesítette. A Flensburg csapata jelenleg Németországban tartózkodik.

A mérkőzés lebonyolításával kapcsolatban az EHF azonnali döntést hozott és azt hivatalosan is törölte. A szövetség tájékoztatása alapján a mérkőzés pontjairól a hétfőn hoz döntést.

Klubunk eddig is a szokásosnál szigorúbb járványügyi intézkedéseket vezetett be és a továbbiakban is mindent megteszünk annak érdekében, hogy sportolóink, stábtagjaink, valamint munkatársaink egészségét megőrizzük.

–írja a MOL-Pick Szeged közleményében.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában