Elmaradt a bravúr

2021.03.27. 15:50

Kikapott a Ferencvárostól a KÉSZ-St. Mihály

Munkatársunktól

A KÉSZ-St. Mihály (piros-sárgában) nem tudott mit kezdeni a Ferencváros ellen az emberelőnnyel. Fotó: Unger Tamás/MW

Fotó: Unger Tamás

Könnyen nyerhetett volna a Ferencváros vendégeként a KÉSZ-St. Mihály csapata a női labdarúgó Simple Liga NB I. 15. fordulójában, ám sajnos elmulasztotta a kiváló esélyt.

A meccs 11. percében ugyan­­is emberelőnybe kerültek a szegediek, amikor egy gólba tartó labdába Hasanbegovic kézzel beleütött, a bíró pedig kiállította. A 11-est azonban Sa­­vanya a kapus jobb kezéhez lőtte, Bednar pedig hárította a labdát.

A KÉSZ-St. Mihály (piros-sárgában) nem tudott mit kezdeni a Ferencváros ellen az emberelőnnyel.
Fotó: Unger Tamás/MW

A folytatásban inkább me­­zőnyjáték zajlott a pályán, a szünetig nem is esett gól. A második félidő elején egy bal oldali támadás után a szélről belőtt labda elment a kapu és mindenki előtt, senki nem ért hozzá, majd a hosszú kapufáról visszapattanó labdát Fenyvesi bepöckölte a hálóba. A Ferencváros nagyon örült, a St. Mihály viszont szomorú lehetett, hiszen nem tudta ér­vényesíteni az emberelőnyét a sok pontatlanság miatt.

A Ferencváros együttesében a szegedi származású Vágó Fanny majdnem végig játszott, a 90. percben cserélték le.

A KÉSZ-St. Mihály jövő va­sárnap a Diósgyőr együttesét fogadja az NB I. 16. fordulójában.

Jenei Péter: – Óriási lehetőséget szalasztottunk el azzal, hogy nem éltünk az emberelőnnyel, hiszen most lett volna keresnivalónk az esélyesebb Ferencváros ellen. Ebben a mér­kőzésben benne volt a pontszerzés, de akár több pont megszerzése is.

FTC–KÉSZ-St. Mihály 1–0 (0–0)

Női labdarúgó Simple Liga NB I., 15. forduló. Budapest, zárt kapuk mögött.

Vezette: Bognár Réka (Nagy B., Kovács P.).

FTC: Bednar – Róth, Hasanbegovic, Zlidnis, Mosdóczi – Fenyvesi, Cameron (Papp L., 87.) – Brandon, Kehrer (Rőhberg, 28.), Marques – Vágó (Nagy V., 90.). Vezetőedző: Dörnyei Balázs.

KÉSZ-St. Mihály: Skoric – Papp Sz., Micic, Savanya, Pilán – Sajti – Boros, Koprena, Sweatmen, Kiss-Lantos (Juhász E., 71.) – Török L. Vezetőedző: Jenei Péter.

Gólszerző: Fenyvesi (51.).

Sárga lap: Sajti (30.), Pilán (41.).

Kiállítva: Hasanbegovic (11.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában