Ismét remekül hajrázott a Vidux-Szegedi RSE

2021.04.06. 08:27

Átvették a vezetést

Munkatársunktól

Szervák terén sokat fejlődtek a szegediek, ez jól látszott most. Fotó: SzrSE

A Miskolc el­­leni 3:0-s hazai győzelmének köszönhetően átvette a vezetést a férfi röplabda NB I.-es bajnokság alsóházi rájátszásában a Vidux-Szegedi RSE.

Már a találkozó elején látszott, hogy a Tisza-parti együttes nem éri majd be a győzelemnél kevesebbel, de a siker kulcsa ezúttal a remek végjátékokban rejlett.

Nusser Elemér csapata több mérkőzésén is a kiváló mentális erejének köszönhette a sikereit, és a szegediek ezúttal is nagyszerűen kapcsoltak rá a szettek végén, magabiztos győzelemmel zártak a Miskolccal szemben, amely egyébként az idei kiírásban három párharc alatt mindössze egy szettet volt képes megnyerni a Tisza-partiakkal szemben.

Szervák terén sokat fejlődtek a szegediek, ez jól látszott most.
Fotó: SzrSE

A listavezető Vidux-Szegedi RSE legközelebb a Szolnokkal találkozik majd április 11-én.

Férfi röplabda NB I, alsóházi rájátszás, 1. forduló. Sze­­ged, Etelka sori sportcsarnok, zárt kapuk mögött: Vidux-Szegedi RSE–ME­­AFC-­­Miskolc 3:0 (20, 21, 19). Vezette: Soltész, Sík. Vi­­dux-Szegedi RSE: Piti Richárd, Fülöp Norbert, Na­­csa Gábor, Sarnyai Ákos, Kiss Gábor, Csányi Dániel. Csere: Borsi Levente (libero), Bodnár Lajos, Honti Szilárd, Demcsák Balázs.

Nusser Elemér, a Vi­dux-­Szegedi RSE vezetőedzője: – Ismét bizonyítottuk, hogy nagyszerűen bírjuk a hajrákat! A végjátékokat rendkívül fegyelmezetten, hibát alig vétve nyertük meg, ez volt a döntő faktor. Emellett viszont azt is szeretném megjegyezni, hogy ezen a mérkőzésen különösen jól látszott, hogy az idényben milyen sokat léptünk előre a szervák terén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában