Elemzik a hibákat

2021.04.03. 08:41

Edzőmérkőzést játszott a CFS Guardians

Végleges menetrenddel ugyan még nem rendelezik a magyar amerikai futball következő divízió II.-es kiírásához a szegedi-makói CFS Guardians csapata, de az biztos, hogy a szezon május 1-jén startol. Baranyi Ernő tanítványai az addig hátralévő időben mindent megtesznek, hogy csúcsformában léphessenek pályára a nyitányon.

Felkészülésük legutóbbi állomása a Cowbells Football második számú, divízió I.-ben szereplő csapata elleni edzőmérkőzés volt, amely 35-29-es Guardians-győzelmet hozott. A hazaiak vezetőedzője szerint mind a Tisza-partiaknak, mind a fővárosiaknak egyaránt hasznos program volt a találkozó.

– Jó hangulatú, kiélezett meccset játszottunk. A Cowbells II. egy divízióval feljebb szerepel, mint mi, emiatt magasabb minőségű játékkal is néztünk szembe. A találkozó elején talán egy kicsit megtorpantunk, de utána sikerült felvenni a ritmust, és mind támadó, mind védő oldalon voltak szép megmozdulások – értékelt Baranyi Ernő vezetőedző.

Hozzátette, a mérkőzésen vétett hibáikat már elemzik, és legfontosabb tanulságként azt vonták le, hogy meg kell tanulniuk olyan ritmusban kezdeni, mint amilyenre az edzőmérkőzés második negyedében felkapcsoltak. Mentálisan már az első perctől kezdve azt a szintet kell majd hozni a bajnoki meccsek során is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában