Labdarúgó NB III.

2021.05.25. 16:52

Igazolta hírét a Honvéd II. az SZVSE vendégeként

Már biztos kiesőként várhatta utolsó hazai találkozóját az SZVSE a labdarúgó NB III. Közép csoportjának utolsó előtti, 37. fordulójában, amelyben sima, 6–0-s vereséget szenvedett a Budapest Honvéd II.-től. A kispestiek győzelmükkel a bajnokság legeredményesebb idegenbeli csapatává léptek elő.

T.A.

20210327 Mórahalom Szegedi Vasutas Sport Egyesület-Kozármisleny SE SZVSE - Kozármisleny NB III.-as foci mérkőzés. Fotó: Frank Yvette FY Délmagyarország

Fotó: Frank Yvette - archív

Komolyan kellett venniük a mérkőzést a vendégeknek, hiszen a Honvéd II. nagy csatát vív a 4. hely megszerzéséért azzal a Ferencváros II.-vel, amely délelőtt kötelező győzelmet aratott a Taksony ellen, így átmenetileg megelőzte Simon Miklós csapatát a táblázaton.

Ennek megfelelően nagy erő­­ket mozgósítottak a fővárosiak, és habár a meccs elején az SZVSE előtt is adódtak lehetőségek (meg nem adott büntető, ziccer az ötös sarkáról), Lukács mesterhármasával és Kerezsi ta­lálatával már a félidőben 4–0-t mutatott az eredményjelző.

A folytatásban is lendületesen játszott a Honvéd, amelynek edzője remekül cserélt, és játékosai további két alkalommal mattolták a szegedi védelmet, így 6–0-val ért véget a mérkőzés.

Paksi Péter: – A hibáinkat a Honvéd II. köszönte szépen, és maximálisan kihasználta, mi pedig folyamatosan elügyetlenkedjük a lehetőségeinket.

SZVSE–Budapest Honvéd II. 0–6 (0–4)

Labdarúgó NB III., Közép csoport, 37. forduló. Mórahalom, zárt kapuk mögött. Vezette: Horváth Patrik (Szkrajcsics P., Bizderi N.).

SZVSE: Zsibrita – Kormányos, Tóth I. (Bakó, a szünetben), Csamangó, Mészáros, Beretka (Kelemen V., a szünetben), Csanádi (László, 83.), Hatvani D. (Laczi, 83.), Dóra, Bodor (Papp Á., 80.), Zana. Vezetőedző: Paksi Péter.

Budapest Honvéd II.: Horváth A. – Török K., Szabó A., Csörgő, Bocskay, Lukács D. (Eördögh, 61.), Zvara (László, a szünetben), Keresztes (Németh B., 71.), Feledy (Benczenleitner, 71.), Erdélyi (Kovács D., 71.), Kerezsi. Vezetőedző: Simon Miklós.

Gólszerzők: Lukács D. (13., 27., 44.), Kerezsi (28.), Németh B. (76.), László D. (85.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában