Férfi kézilabda

2021.05.14. 17:51

Két MOL-PICK Szeged-játékosra lehet szavazni a BL-álomcsapatban

Az Európai Kézilabda-szövetség ma délután nyilvánosságra hozta azt a 60 fős listát, amelyből a június 10-ig tartó szavazáson kiderül a 2020-2021-es idény álomcsapata. Két szegedi játékosra lehet voksolni, a beálló Bánhidi Bencére és a jobbszélső Bogdan Radivojevicsre.

B.D.

Szeged 20191103 Kézilabda 2019 férfiak Bajnokok Ligája BL Pick szeged Celje Nemzeti Sport Fotó Tumbász Hédi Bogdan Radivojevics

Fotó: Tumbász Hédi - archív

Hatvan név tíz kategóriában, kategóriánként hat fő. A hét pozíció mellett a legjobb védőre, a legjobb edzőre és a szezon legjobb fiataljára lehet szavazni. A listán két jelenlegi, és egy jövőbeli szegedi kézilabdázó található.

A beállók között arra a Bánhidi Bencére lehet voksolni, aki éppen ezen a héten hosszabbította meg szerződését a MOL-PICK Szegeddel 2025-ig. A jobbszélsőknél a szerb Bogdan Radivojevicset találhatjuk meg, míg a fiatalok között Alexander Blonzot, aki a nyártól erősíti majd a szegedieket.

Szavazni ide kattintva lehet a lap alján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában