Tánc

2021.08.18. 11:01

Mozgalmas időszak

Munkatársunktól

A koronavírus-­járvány miatti embert próbá­­ló időszakot maguk mögött hagyva mozgalmasan telt ed­­dig a nyár a szegedi X-Treme Tánciskola számára. A Kárpáti Bernadett vezette csapat elmúlt hónapjait táborok, versenyek tarkították, hamarosan pedig kezdetét veszi a beiratkozási időszak, amelyben 5 éves kortól kezdve minden korosztályban sok szeretettel várják a táncolni vágyó fiatalokat.

Egy intenzív tánctáborral és két edzőtáborral a háta mögött igen jó hangulatban telt hetekre tekinthet vissza az X-Treme Tánc­iskola. Büszkék rá, hogy eseményeiken növendékeik a meghívott külsős és a csapat profi mesteredzői és szakképzett tanárai személyében Magyarország legjobbjaitól tanulhattak.

A tánciskola elnyerte a Szeged Megyei Város Ifjúsági és Sportbizottságának utánpótlás-nevelés pályázata díját, va­­lamint remekül szerepelt a II. Just Clear Beach Festivalon, amelyen Móni Zsófia második, míg Segesváry Zoé, Tatár Boglárka és az X-Treme Kids Group egyaránt első helyen végzett.

Sikeres hónapok állnak tehát az X-Treme mögött, szeptember 1. és 10. között pedig újra lehetőség nyílik jelentkezni a csapatba. A Szeged Nagyáruház hátsó porta felőli bejáratánál várnak minden táncolni vágyó fiatalt 16 és 19 óra között. A csoportok a következő korosztályokban indulnak kezdő, haladó, verseny, és hobbi szinten: gyerek I. (5, 6, 7 évesek), gyerek II. (alsó tagozatosok), felső tagozatosok, felnőttek (gimnazisták, egyetemisták, dolgozók), choreo class, house style, akrobatika.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában