Szeged

2021.08.19. 15:56

Frissített galéria: Olimpikonokat köszöntöttek az MVM Székházban és a városházán

Az MVM Zrt. szegedi, Klauzál téri székházában köszöntötték az MVM Szegedi Vízisport Egyesület olimpiai bajnokát, Kárász Annát, valamint az olimpiai 4. és 7. Nádas Bencét. A duó és edzőik ezután a szegedi olimpikonok városházi ünnepén is részt vettek.

Munkatársunktól

Fotó: Karnok Csaba

Fotó: Karnok Csaba

Még mindig hidegrázós volt újra visszanézni Kárász Anna négyessel elért aranyérmét a tokiói olimpián.

Még mindig jó volt látni, hogy az univerzális, minden távon jól teljesítő Nádas Bence és az algyői Kopasz Bálint (klubja: Győr) párosában micsoda erő lakozik a K2 1000 méter döntője, az ott elért negyedik hely alatt, pedig csak néhány közös edzésük volt az olimpiát megelőzően.

Az MVM Zrt. szegedi székházában a névadó és az MVM Szegedi Vízisport Egyesület közös köszöntésével indult Tokió szegedi hőseinek elismerése. A két edző, Hüvös Viktor és Kovács László, valamint a két kajakos ajándékokat vehetett át Szentkereszty Ákostól, az MVM Szeged elnökétől, Sík Márton szakmai vezetőtől, valamint Petrovics Kálmán klubigazgatótól.

A kvartett ezután a szegedi városházára sétált át, ahol Kovács Tamás alpolgármester várta Tokió szegedi hőseit. Kárász és Kovács a város arany-, Hüvös, Nádas, az olimpiai negyedik úszó Olasz Anna és edzője, Gellért Gábor, valamint az olimpiai hetedik Nagy Péter és edzője, Oláh Imre Szeged ezüstérmét vehette át, míg a tollaslabdázó Sárosi Laura és edzői, Didi Purwanto és Dian Ayu Mayasari emléklapot kapott.

– Nagyon szép volt – mondta Kovács László még a korábbi összejövetelen afféle összegzésként.

Csak egyet érteni tudunk vele.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában