Helyi sport

2021.08.15. 07:20

Új néven játszik a Kosársuli

Bejelentette új névadó szponzorát, így a következő szezonban Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli néven játszik majd a hódmezővásárhelyi férfi kosárlabdaklub valamennyi csapata.

Munkatársunktól

Kosárlabda, HódmezővásárhelyAz új megállapodásnak kö­szönhetően stabil háttérrel léphet pályára a klub 300 utánpótlás-játékosa, és a felnőttcsapat is: a vásárhelyi kosárlabdázók ugyanis a következő szezonban Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli néven játszhatnak majd.Bodrogi Ferenc, a Bodrogi Bau Kft. ügyvezetője elmondta, ezzel a támogatással szeretnék biztosítani, hogy az egyesületnél biztos alapokon állva dolgozhassanak. – A Vásárhelyi Kosársulival közös, sikeres múltunk miatt fontosnak tartottuk, hogy az egyesület mögé álljunk, és az új elnökséggel közösen vigyük tovább és fejlesszük dr. Elek András hagyatékát – fejtette ki Bodrogi Ferenc.

A Kosársuli elnöke, Szabó Attila kitért rá, sokat dolgoztak azon, hogy az elmúlt időszakban a Bodrogi Bau Kft.-hez hasonló jelentős cég megismerje a céljaikat és az értékei­ket, így melléjük állhasson.

Szabó Attila kiemelte, hogy néhány hónapja arra vállalkoztak az egyesület új elnökségének tagjaival, hogy dr. Elek András 27 éve alapított örökségét. A klubelnök hozzátette, az egyesületbe fektetett bizalom a hozzájuk érkező anyagi forrásnál is nagyobb segítséget és motivációt jelent a folytatásra.

A Hódmezővásárhelyi Ko­sársuli és a szabadkai Spartak Ifjúsági Kosárlabda klub a CB Basket A to Z projekt keretein belül több rendezvényt is szervez. Első lépésként szombaton családi streetball napot tartanak a Hódtói Sportcentrumban, ahol öt korosztály mellett családok is összemérhetik tu­dásukat – méghozzá teljesen ingyenesen.

A reggel 9 órakor kezdődő nevezés után fél 10-től pattog majd a labda a versenyeken. A nevezők pizzaszeletet és üdítőket kapnak, a tornagyőzteseket pedig serleggel és oklevéllel ismerik el. A rendezvényen já­tékvezetés mellett zajlanak a mérkőzések a három plusz egy főből álló csapatok között, és végig zene mellett játszhatnak a résztvevők. A vásárhelyi és szabadkai fiatal kosarasok közös kulturális és gasztronómiai programokon ismerked­nek meg egymással és Hódmezővá­sárhely értékei­vel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában