Így kell folytatniuk

2021.10.05. 14:19

A forduló gólvadásza Andi Taci

Rovatunkban az elmúlt futballhétvége legjobb Csongrád-Csanád megyei góllövőjét mutatjuk be. Választásunk ezúttal az SZVSE-ben hétről hétre remeklő, most mesternégyest jegyző Andi Tacira esett.

V. P.

Kiütéses győzelmet aratott az SZVSE-PizzaMonster a ContiTech-Apátfalva ellen a megyei I. osztály legutóbbi fordulójában: a 13–0-s sikerből a szegediek támadója, Andi Taci mesternégyessel vette ki a részét, és ugyan csapattársa, Kelemen Viktor is négyszer volt eredményes, Taci minden eddigi bajnokiján betalált, így őt választottuk a forduló gólvadászának.

– Ilyen meccsre számí­tot­tunk, hiszen lát­­tuk, az ellenfelünk tavaly jobban szerepelt. Ettől függetlenül le a kalappal az Apátfalva előtt, mert végigjátszották a meccset. Számunkra a gólkülönbség is fontos volt, hiszen a Szeged-Csanád GA II. tizennégyet lőtt itt, a mi meccsünk alatt pedig nem tudhattuk, hogy ők kikapnak Tiszaszigeten – összegzett a 27 éves csatár.

– Az elsőnél Beretka kiugratását követően a hosszúba lőttem, majd a másodikat Fü­­löp szöglete után fejeltem. A harmadik gólom is Fülöp be­­adásából született, a negyediknél pedig Kelemen Viktor begurította középre a labdát, és bepasszoltam – idézte fel góljait Taci, aki minden eddig lejátszott bajnokiján gólt lőtt az SZVSE-ben, és 11 szerzett góljával vezeti is a góllövőlistát.

– Télen már szó volt róla, hogy ide igazolok, akkor azonban végül nem váltottam. Kelemen Balázs a nyáron is megkeresett, és mivel szeretem a kihívásokat, így belevágtam. Jól sikerült a beilleszkedésem, a társaim mindenben segíte­nek, és az önbizalmam is rendben van, így további gólokkal szeretném segíteni a csapatot – tette hozzá a Vasutasok csatára.

Az SZVSE eljutott az Amatőr kupa döntőjébe is.

– Nem gondoltam, hogy ilyen messzire el tu­­dunk jutni a kupában. Nyáron Balázs kérdésére csak annyit ígértem, két gólt vállalok, de azt fontos meccseken. Kicsit fáradtak voltunk az elmúlt hetekben, hiszen a kupára is figyelnünk kellett, de úgy érzem, a Cegléd ellen is van esélyünk. Jól játszunk az elmúlt hetekben, és ha így folytatjuk, akkor elérjük céljainkat – zárta Andi Taci.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában