Helyi sport

2021.10.11. 08:37

Bravúr és realitás

Pénteken és vasárnap is játszott a férfi asztalitenisz extraligában a Floratom Szeged AC. A Tisza-partiak két hazai meccset vívhattak, előbb a Csákvár, majd a címvédő Pécs ellen.

Előbbivel szemben nagyszerű meccset vívott a Floratom, Vitsek Iván három győzelme mellett Szántosi legyőzte Hoffmannt, Timafalvit és Teréket is, Timafalvit ráadásul 0:2-ről felállva sikerült megvernie. Lukács négy szettben verte Hoffmannt, míg a Szántosi, Vitsek duó párosban is nyerni tudott, behúzva az ötszettes csatát a Timafalvi, Hoffmann duóval szemben. A szegediek ezzel bravúros győzelmet szereztek a Csákvár ellen.

Vasárnap jöhetett a Bajnokok Ligájában érdekelt tavalyi bajnokcsapat, a Pécs, amellyel szemben Szántosinak sikerült egy meccset nyernie, a szegediek fiatal tehetsége Molnár Dávidot győzte le, de a pécsiek ellen többet nem remélhetett a Floratom.

Lukács Levente: – Szántosi parádézott, Vitsek remekelt, így csapatunk bravúrgyőzelmet aratott a Csákvár ellen. Összességében remek hétvégét zártunk.

Floratom Szeged AC–Csákvár 8–6

A szegedi győzelmeket szerezték: Vitsek (3), Szántosi (3), Lukács, és a Szántosi, Vitsek páros.

Floratom Szeged AC–Pécs 1–9

A szegedi győzelmet szerezte: Szántosi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában