December 9-én rendezik az első meccset

2021.11.24. 13:55

Megvan, mikor indul a jegyértékesítés a Pick Aréna megnyitójára

Lehullt a lepel, a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata nyilvánosságra hozta új otthonának legfontosabb információját, a tudnivalókat a jegyvásárlásról a nyitómérkőzésre. December 9-én 20.45-re a német bajnok THW Kiel érkezik a Pick Arénába.

B.D.

Fotó: Kuklis István

November 29-én, hétfőn indul az elővételi jegyértékesítés a Felső Tisza-parton megépült multifunkcionális csarnok, a Pick Aréna megnyitójára és első mérkőzésére, amelyet a Pick Szeged és a THW Kiel játszik majd egymással a Bajnokok Ligája 10. fordulójából. A megváltott jegyek a 20.45-kor kezdődő meccsre és a 18.30-kor induló megnyitóünnepségre egyaránt érvényesek.

November 29-én és 30-án kizárólag a 2019–2020-as idényre bérlettel rendelkező szurkolók válthatnak jegyet személyesen az újszegedi sportcsarnok jegypénztárában 10 és 18 óra között. December 1–5. között viszont már bárki vásárolhat online jegyeket a megszokott felületeken, míg december 6–8. között az online vásárlás mellett a személyes is lehetséges mindenkinek az újszegedi sportcsarnokban 10 és 18 óra között.

A négyszeres Bajnokok Ligája-győztes Kiel elleni történelmi mérkőzésre a legolcsóbb belépőt 3750 forintért lehet majd megvásárolni. További információkat ide kattintva érhet el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában