Helyi sport

2021.11.27. 11:46

Munkával telt az idő

Munkatársunktól

Kimaradt az előző hét a bajnoki mérkő­zéseket tekintve a szegedi Vi­­­­dux-Szegedi RSE NB I.-es férfi röplabdázóinak. A csapat legutóbb november 12-én a Miskolc ellen lépett pályára, Nusser Elemér tanítványai azonban nem lopták a napot a pihenőidőszakban, kemény munkával készültek annak ér­­dekében, hogy a következő mérkőzéseiken megőrizhessék veretlen mérlegüket.

– Munkával töltöttük a hetet, gyakorlatilag egy minialapozást csináltunk. Az edzések 99 százaléka erősítéssel telt, pontosan azért, hogy a hátralévő pár meccsre meglegyen az az erő, amellyel jól tudunk majd azokon teljesíteni – fogalmazott Nusser Elemér vezetőedző, majd kitért a soron következő, Rákosmente elleni hazai mérkőzésre, amelyet vasárnap 17.30-tól játszanak.

Morálisan is rendben a Vidux-Szegedi RSE. Archív Fotó: Kocsis Alíz/SZRSE

– Eddig csak győzelmeink vannak, úgyhogy értékelni csak pozitívan lehet. A hétvégén a Rákosmentével találkozunk, na­­gyon bízom benne, hogy a mérlegünk továbbra is hibátlan marad. Utána nagyobb falat jön, Kecskeméten a magyarkupa-visszavágón nem vagyunk esélyesek, és akkor finoman fo­­galmaztam. Az előző ellenük vívott találkozón láttam nagyon pozitív jeleket, hogyha a jó szettek játékát tudnánk hozni minden hátralévő meccsünkön, akkor elégedett lennék – mondta a szegedi tréner.

Nusser Elemér hozzátette, szerencsére morálisan is rendben vannak tanítványai, a ve­­retlen mérleg és a jelenlegi re­­mek szereplés mellett helyén tudják kezelni a sikereket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában