Vízilabda

2021.12.07. 13:43

Otthon javíthatnak

Hazai medencében küszöbölheti ki az előző körben elszenvedett csorbát megyénk két OB I.-es férfi vízilabdacsapata.

Munkatársunktól

Forrás: Frank Yvette

Fotó: Frank Yvette

A Metalcom Szentes az Egert fogadja szerdán 19 órától, a Szegedi VE pedig a Honvéd házigazdája lesz 17.30-tól a 12. fordulóban.

 

Mindkét együttes vereséggel hangolt a szerdai fordulóra, a Metalcom Szentes nagyot hajrázott Pécsett, de végül három góllal kikapott.

 

Pellei Csaba tanítványai azt az Egert fogadják a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában, amely éppen a Szegeddel találkozott az előző körben, és nyert jó játékkal 15–11-re.

 

– Nagyon nehéz mérkőzés lesz kezdett bele várakozásai­ba a Kurca-partiak vízilabdázója, Pellei Kristóf.

 

– Tisztában vagyunk vele, hogy az Eger milyen erőt képvisel, illetve több sérültünk és betegünk is van. Nem lesz egyszerű, mert nem látjuk, hogy milyen kerettel tudunk kiállni, de készülünk becsülettel. Kielemezzük az el­lenfelet, megnézzük, hogyan lehetne megszorítani, legyőzni őket, de hatalmas feladat előtt állunk utalt Pellei a szentesiek korántsem könnyű helyzetére.

A Szegedi VE a Honvéddal találkozik a Tiszavirág Sport- uszodában. A két csapatot két pont választja el a tabellán, tehát egy esetleges hazai sikerrel Kiss Csaba legénysége megelőzheti riválisát, és felléphet a 6. helyre.

– Minden győzelem nagy mo­tiváció számunkra. Komolyak az elvárásaink magunkkal szemben, természetesen a három pontért ugrunk vízbe mondta a találkozó előtt Bóbis Botond, és hozzátette: védekezésben mindenképpen javulniuk kell, a Honvéd ellen vissza kell térniük a stabilitáshoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában