Helyi sport

2022.01.22. 13:33

A koncentráció dönt

Egri rangadója után újabb fontos mérkőzés vár ma 18.30-tól a Valdor Szentesre a női vízilabda OB I. tizedik fordulójában a III. kerületi TVE otthonában.

A fehér sapkás Valdor Szentes közvetlen riválisának otthonából is három ponttal térne haza.  Archív Fotó: Vidovics Ferenc

Fotó: Vidovics Ferenc

Szerdán este a hevesi megyeszékhelyen egy rossz második negyed okozta (3–0-ra nyerte meg ezt a nyolc minutumot a hazai csapat) a vesztét a Szen­tesnek a kupagyőztes ott­­honában. A 7–5-ös vereség után sokáig nem pihenhettek Matajsz Márk vezetőedző tanítványai, mivel ma már a szintén közvetlen riválisnak számító III. kerület vendége lesz. 

 

 

– A bajnokságban és a ma­­gyar kupában is találkoztunk már idén a III. kerülettel, így a két csapat jól ismeri egymást. Ebből kifolyólag nagy meglepetéseket nem is tudunk egymásnak okozni. Ettől függetlenül gőzerővel készültünk a mérkőzésre, mert szeretnénk hazahozni a három pontot a fővárosból. Vannak hiányzóink, de ennek nem szabad befolyásolnia bennünket. A győzelmünk valószínűleg a mentális felkészültségünkön múlhat majd, hogy mindenkinek tökéletes legyen a koncentrációja – vélekedett a meccset megelőzően a Kurca-parti klub közösségi oldalán Csiszár Mercédesz. 

 

 

A 2021–2022-es szezonban már kétszer találkozott egymással a Valdor és a III. kerület. A bajnokság nyitányán 14–7-es sikerrel tartotta otthon a három pontot a Szentes, míg semleges környezetben, Győrben 13–8-ra győztek Kövér-Kis Rékáék a magyar kupa csoportmérkőzésén. 

A tabella hatodik helyén áll a Szentes tizenkét ponttal, míg a fővárosiak öttel kevesebbet gyűjtve a hetedik pozíciót foglalják el. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában