Helyi sport

2022.01.16. 16:27

Húzós napok jönnek

Vasárnap két korosztályban is győztest hirdetnek a domaszéki sportcsarnokban az Új év-Szkítasport-kupa kispályás labdarúgótornán, de előtte még ma további selejtezők következnek.

Munkatársunktól

Kispályás labdarúgás, DomaszékA női szakág után – amelyben a Békés megyei Dévaványa együttese végzett az élen az Üllés-Pizzamonster és a Kiskundorozsma előtt – újabb két korosztályban hirdetnek majd győztest a Márki Ferenc által a domaszéki sportcsarnokban megszervezett Új év-Szkítasport-kupa kispályás labdarúgótornán.

A két korosztályban a selejtezők már megkezdődtek, és nagy meglepetésre a +45-ben az esélyesek közé is besorolt Gól söröző Csengele, valamint a Vojvodina nem jutott tovább az Altax és a Ficak ellenében. Utóbbi két csapat így készülhet a vasárnapi elődöntőre, az ellenfelek viszont majd csak ma derülnek ki, amikor a B csoport öt együttese küzd az első két helyért.

A +35-ös korosztályban nem volt meglepetés, hiszen itt a Gól söröző Csengele és a RET került a négyes döntőbe.

A nyílt kategóriában a Hafen együttese nem érkezett meg, így három csapat körmérkőzése alapján jutott tovább kettő együttes. A torna a mostani hét­­vége után jövő szombaton és vasárnap fejeződik be a nyílt korosztály küzdelmeivel.

Eredmények, +45, A csoport: Gól söröző Csengele–Altax 0–0, hetesekkel: 1:2, Ficak–Vojvodina 2–3, Gól söröző Csengele–Vojvodina 3–0, Altax–Ficak 0–0, hetesekkel: 2:3, Altax–Vojvodina 4–1, Ficak–Gól söröző Csengele 2–0.

+35, A csoport: RET–Sólyom FC 0–1, Gól söröző Csengele–Viktoria Nagylak 7–2, RET–Viktoria Nagylak 6–2, Sólyom FC–Gól söröző Csengele 0–9, Sólyom FC–Viktoria Nagylak 3–7, Gól söröző Csengele–RET 3–3, hetesekkel: 3:2.

–35 (nyílt kategória), A csoport: Gyálarét–Old Boys 1–4, Old Boys–Szeged United 5–6, Szeged UTD–Gyálarét 12–0. A Hafen csapata visszalépett.

A hétvégi program, ma, 9 órától: a +45-ös korosztály B csoportjának küzdelmei (Gulyás csárda-Fit World, Bokafogó, Szindikátus, Ságvári, Lanerossi); 14.50-től: a +35-ös korosztály B csoportjának küzdelmei (Magyaros Ételbár, Rikoma Team, Reneszánsz, Kárpát Expressz).

Vasárnap, 9 órától: elődöntők (+35); 10.30-tól: helyosztók (+35); 12.10-től: elődöntők (+45); 13.40-től: helyosztók (+45). 15.25-től: a –35-ös (nyílt) korosztály B csoportjának küzdelmei (DAC, Temesvári Hús, Balástya, 90-es évek).

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában