Helyi sport

2022.01.15. 14:52

Megyei rangadót rendeznek Szentesen

Dupla meccset rendeznek ma délután a szentesi Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában. A női csapat megyei rangadón fogadja a szegedieket, míg a férfiaknál a Metalcom az OSC látja vendégül, a Szegedi VE pedig Szolnokra utazik.

B. D.

Pikáns mérkőzéssel kezdődik a 2022-es esztendő a női vízilabda OB I.-ben ma, míg a férfiaknál a listavezető, illetve egy dobogós lesz a megyei csapatok ellenfele. 

 

December derekán hajszál híján maradt le a döntőről a későbbi győztes Eger ellen a Valdor Szentes női vízilabdacsapata. Az ünnepi pihenő után ma már folytatódik a bajnokság, ráadásul rögtön az egyik legnagyobb rangadóval. Varga Tamás csapata, a Szeged SZTE 18 órára érkezik Szentesre. A tabella ötödik helyén álló, kilencpontos Valdor fogadja a hétpontos Tisza-parti együttest. 

 

Legutóbb márciusban járt Szentesen a Szeged, akkor a hazaiak Kövér Kis Réka vezérletével 13–10-re nyertek. 

 

A női megyei rangadó előtt 16 órától a férfi OB I. listavezetője, az OSC vendégeskedik a Kurca-parti városban. Varga Dániel együttese már túlvan idei első bajnokiján, hét nappal korábban a Szegedet győzte le 16–8-ra. Bár az OSC szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzése a német Spandau ellen elmaradt, a szentesi meccset nem halasztották el. 

 

A Metalcom és az OSC szeptemberben egymás ellen kezdte a szezont, Manhercz Krisztiánék 23–13-as sikert arattak 

 

Idei második OB I.-es találkozójára a tabellán harmadik Szolnok otthonába kell utaznia a Szegedi VE férficsapatának. Akárcsak az OSC ellen, ma 16 órától sem vár könnyű harminckét perc Kiss Csaba vezetőedző együttesére. Nem lesz teljes a vendégkeret, ugyanis sérülés és betegség miatt többen kihagyták a héten az edzéseket. 

 

Címkék#Szentes

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában