Helyi sport

2022.01.20. 10:00

Nem lehet probléma

Ma 16 órától az újszegedi teke- és bowlingcentrumban a Zengő Alföld Szegedi TE férfi tekecsapata-Magyar Kupa-visszavágót játszik a Kazincbarcika ellen.

Munkatársunktól

Magabiztos idegenbeli győzelem után várja a férfi tekecsapat-Magyar Kupa mai visszavágóját a Zengő Alföld Szegedi TE. A Kazincbarcika elleni borsodi mérkőzésen főleg a fiatalokra építve (Karsai Dániel és Ivanyik Richárd is játszott) nyert a Tisza-parti alakulat 6:0-ra, ráadásul Zapletán Zsombor új pályacsúcsot (665 fa) ért el Kazincbarcikán, így a második meccs előtt már elmondható, a csapat nagyon közel áll a továbbjutáshoz – mindössze egyetlen csapatpontra. Gyanítható, ez a feladat nem lesz megoldhatatlan, főleg azért sem, mert ezúttal többek között Karsai László és Kiss Norbert is szerepet kaphat a mérkőzésen. 

 

 

A Kazincbarcika a férfi tekecsapat NB I. Keleti csoportjában 11 mérkőzésen kilencszer győzött, kétszer kikapott, ezzel a statisztikával pedig vezeti a tabellát. Könnyen lehet tehát, hogy ősszel már bajnokin is találkozik a két együttes a Szuperligában. 

 

 

A találkozó ma 16 órakor kezdődik az újszegedi teke- és bowlingcentrumban, és a kupasorozat érdekességét az adja, hogy mindössze négy pár csatája alapján hirdetnek győztest. A párharc továbbjutója a Szentgotthárddal találkozik, amely az Oroszlányt otthon legyőzte 5:1-re, idegenben viszont 4:2-re kikapott, de így is továbbment. 

 

Címkék#teke#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában