Helyi sport

2022.01.15. 14:57

Nincs halasztás

Nem támogatták a klubok a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) szerint a halasztást az OTP Bank Ligában, így az eredeti kiírás szerint folytatódnak az NB I. küzdelmei január 29-től a 18. forduló mérkőzéseivel.

Munkatársunktól

Az MLSZ honlapján úgy fogalmazott, a meccsek rendezési feltételei továbbra is összhangban vannak a kormány egészségügyi intézkedéseivel. 

Hangsúlyozták, az egészség védelme prioritást élvez, a játékosok és stábtagok számára előírt rendszeres PCR-tesztelést a szövetség továbbra is finanszírozza. 

 

Mindeközben arról is közleményt adtak ki, hogy a ma­­gyar labdarúgó-válogatott már­­ciusban két felkészülési mérkőzést is játszik. A Nemzetek Ligája-mérkőzéseit Marco Rossi csapata szeptemberben és októberben játssza majd az angol, az olasz és a német együttes ellen, amelyekre két edzőmeccsel készül. 

 

Március 24-én a szerbeket fogadjuk a budapesti Puskás Arénában, majd 29-én a belfas­­ti Windsor Parkban Észak-Írország vendégei lesznek Szoboszlai Dominikék. 

– Azért választottuk ellenfélnek Szerbiát és Észak-Írországot, mert megfelelően erős csapatok, még ha Nemzetek Ligája-ellenfeleinkkel ellentétben nem is tartoznak az európai élcsapatok közé – nyilatkozta az mlsz.hu-n Marco Rossi szövetségi kapitány. 

 

Megjegyezte, a válogatást ez­­úttal is befolyásolni fogja, hogy a lehetséges kerettagok hogyan teljesítenek klubcsapataikban, akár Magyarországon, akár külföldön játszanak. 

 

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában