Kapott találat nélkül nyert a Makó és a HFC is

2022.01.31. 09:16

Többgólos sikerek a tesztmeccseken

Több Csongrád-Csanád megyei labdarúgócsapat is felkészülési mérkőzést játszott a hétvégén: a legtöbb helyszínen nagyobb különbségű győzelmek születtek. Az SZVSE-ben két téli szerzemény is betalált.

Munkatársunktól

Hazai pályán folytatta a felkészülését mindkét Csongrád- Csanád megyei NB III.-as csapat. A Hódmezővásárhelyi FC csakúgy, mint legutóbbi tesztmeccsén, ezúttal is hatot lőtt, ezúttal a Bács-Kiskun megyei I. osztályú Jánoshalmának kö­szönt be ennyi alkalommal. A Makó egy csoportbeli ellenfelével játszott: az erős szélben lebonyolított találkozó első tíz percében már kétgólos előnyre tett szert a Maros-parti csapat, erre Babolek tett rá még eggyel a szünet után, így magabiztosan nyert a Szekszárd ellen Siha Zsolt csapata. Az NB III.-as klubokhoz ké­pest még több ideje van a bajnoki rajtig a megyei bajnokságokban szereplő csapatoknak, ám akadtak olyan együttesek, amelyek már gyakoroltak a hétvégén. 

Egyaránt ötgólos különbségű győzelmet aratott az SZVSE és a Bordány is: előbbi az FC Dabas II.-t győze le, a szegediektől pedig betalált az Ausztriából szerződtetett Amariutei Sorin-Ionut is, miképp a megyei válogatottban pályára lépő Frank Boldizsár is. A tá­madó a Szentesi Kinizsitől szerződött a megyei I. osztály őszi bajnokához. A Bordány a megyei II. osztályban élen álló FK Szegedet győzte le ilyen arányban, ráadásul kapott gól nélkül tette ezt. A Makó II. a Mezőhegyes ellen tudott nyerni. 

Eredmények: Hódmezővá­sárhelyi FC–Jánoshalma 6–0, gól: Kiss (2), Papp E. (2), Ta­­piska, Erhardt. Makó–Szekszárd 3–0 (2–0), gól: Major, Juhász, Babolek. FK 1899 Szeged–Bordány 0–5, gól: Visnyei (2), Gáspár (2), Farkas. SZVSE–FC Dabas II. 6–1 (2–1), szegedi gól: Nagy R. (2), Sorin, Pócs D., Kelemen V., Frank. Makó II.–Mezőhegyes 4–2 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában