Helyi sport

2022.01.22. 12:18

Zárt kapuk Algyőn

A második-harmadik vonalban szereplő megyei csapatok közül több is pályára lép a hétvégén. 

Folytatódnak a női kézilabda NB I./B Keleti csoportjának küzdelmei. Az évet döntetlen­nel kezdő Levendula Hotel Algyő a sereghajtó Csepelt fo­­gadja ma 16 órától, ám fontos információ, hogy a mérkőzést zárt kapuk mögött rendezik meg a Fehér Ignác Általános Iskolában. Az algyőiek sikerükkel megerősíthetnék helyüket a tabella harmadik helyén. 

 

 

A csoport másik megyei csapata, a PC Trade Szegedi NKE is hazai környezetben játszik, ma 18 órától régiós derbit vív a Herbert Gábor által vezetett Orosháza ellen. A szegediek számára fontos lenne a két pont megszerzése, ám a Békés megyeiek ellen ez nem ígérkezik könnyű feladatnak. 

 

 

Vasárnap 17 órától az utolsó előtti helyen álló Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia ven­­dége lesz a Szegedi Kosárlabda Egylet a női kosárlabda NB I./B Zöld csoportjában: a Tisza-partiak négyes győzelmi sorozatból érkeznek meg erre a meccsre, így esélyesként várhatják a találkozót. 

 

 

Vasárnap 18 órától ismét hazai jégen szerepel a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű férfi jégkorongcsapata, amely a Worm Angelst fogadja a szegedi műjégpályán. A találkozó megtekintése mindenki számára ingyenes: előtte 17 óráig ügyességi feladatokkal is várják az érdeklődőket a magyar jégkorong napjához kapcsolódó rendezvénysorozat keretein belül. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában