Tiszaszigeti elsőség

2022.02.02. 16:00

Véget ért a Saller-kupa kispályás labdarúgótorna

M.J.

Befejeződött a domaszéki sportcsarnokban a Saller-kupa klubcsapatok kispályás labdarúgótornája. A legjobb nyolc közé négy megyei I. (Tiszasziget, Bordány, HFC II, Deszk), két megyei II., (Mátély, Balástya), egy megyei III. osztályú (Röszke) és egy vajdasági (FK Slavija Hajdukovo) csapat ke­rült be. 

A legjobb négy mezőnyét az­­tán már az esélyeknek megfelelően a megyeegyesek alkották kiegészülve a hajdukovói csapattal, és végül a Tiszasziget szerezte meg az első helyet a Hódmezővásárhelyi FC II. és a Deszk előtt. 

Ezzel a tornával véget értek a Márki Ferenc által januárban megszervezett tornák, amelyen összesen 52 csapat futballozhatott a domaszéki sportcsarnokban, illetve egy délutáni program erejéig Röszkén. 

Eredmények, a legjobb nyolc között: Tiszasziget–Mártély 3–0, Fk Slavija Hajdukovo (vajdasági)–Röszke 3–1, Deszk–Bordány 1–0, Balástya–HFC II. 1–4. Elődöntők: Tiszasziget–Deszk 3–2. FK Slavija–HFC II. 3–4. Helyosztók, a 3. helyért: Deszk–FK Slavija 4–0, döntő: Tiszasziget–HFC II. 3–1. 

A győztes csapat névsora: Kiss Dominik, Bohata Csaba, Szilágyi Norbert, Skribek Áron, Skribek Benedek, Szabó Mihály Dávid, Albert Csaba, Bánóczki Dániel, Vajna Martin, Farkas Ferenc, Varga Gergő, Lipták Ákos, Szűcs Tamás, Lajkó András, csapatvezetők: Zámbori Gábor, Tombácz Róbert. 

Különdíjasok, a legjobb já­­tékos: Fehér Bence (FK Sla­vija), a legjobb védő: Tóth József (HFC II.), a legjobb ka­­pus: Kiss Dominik (Tiszasziget), gólkirály: Pióker Tamás (Deszk). 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában